Kuvaus

Kuvamukainen, hyvässä iskussa oleva DVD boxi.

TUOMIOPÄIVÄ kokoelma (sis. 4 elokuvaa) - DVD

Elokuvat ovat:

1. THE DAY AFTER TOMORROW

lmastotieteilijä Jack Hall (Dennis Quaid) on tutkimustensa perusteella vakuuttunut siitä, että ilmaston lämpeneminen voi syöstä maapallon uudelle jääkaudelle. Hänen teoriaansa tukevat myös poikkeuksellisen rajut sääilmiöt: rypäleiden kokoiset rakeet, jotka pommittavat Tokiota, Havaijia moukaroivat hurrikaanit, lumimyrsky New Delhissä ja Los Angelesia kurittavat tornadosarjat.

Hall yrittää varoittaa viranomaisia uhkaavasta vaarasta, mutta liian myöhään. New York joutuu ensimmäisenä rajujen ilmastomullistusten kouriin. Kaiken lisäksi Hallin oma poika Sam (Jake Gyllenhaal) on kaupungissa juuri, kun jääkautta enteilevä supermyrsky iskee. Samaan aikaan kun väkijoukot pakenevat kohti etelää, Hall suunnistaa pohjoiseen pelastamaan poikaansa.

- - - - -

2. PÄIVÄ JONA MAAILMA PYSÄHTYI

Päivä jona maailma pysähtyi on uusi versio vuonna 1951 valmistuneesta klassikko-scifileffasta. Klaatu-nimisen muukalaisen saapuminen maapallolle saa aikaan maailmanlaajuisen kaaoksen. Samalla kun eri maiden hallitukset ja tutkijat yrittävät kilpaa saada selvyyttä tästä mysteeristä, joka ympäröi tätä saapunutta muukalaista, nainen ja hänen nuori poikansa joutuvat osaksi tapahtumia. Heille selviää mitä tämä muukalainen tarkoittaa sanoessaan olevansa "Maan ystävä" - ja myös tämän ystävyyden seuraukset...

- - - - -

3. THE HAPPENING

Olemme aistineet sen. Olemme nähneet merkit. Nyt... Se tapahtuu.

Elliot Moore on tavallinen perheenisä, joka yrittää pelastaa perheensä kauhistuttavalta, näkymättömältä tappajalta. Kun Elliotille valkenee tapahtuman käsittämättömältä vaikuttava aiheuttaja, on selvää, ettei kukaan ole turvassa - missään.

- - - - -

4. INDEPENCE DAY

Yksi kaikkien aikojen suurimmista kassamagneeteista tarjoilee äärimmäisen taistelun kun avaruusoliot käynnistävät hyökkäyksen ihmiskuntaa vastaan. Spektaakkeli alkaa kun jättiläismäiset avaruusalukset pimentävät taivaan kaupunkien yläpuolella. Pelko muuttuu kauhuksi suunnattomien energialatausten aiheuttamien tulimyrskyjen pyyhkäistessä suurkaupunkien yli ympäri maailmaa. Planeettamme viimeinen toivo on ryhmä päättäväisiä eloonjääneitä, jotka uhmaavat musertavan ylivoimaista vihollista viimeisellä iskulla ennen ihmiskunnan lopullista tuhoutumista.

- - - - -

POSTITETTAESSA PK.lisä 3,40e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 22 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,95 € Sulkeutuu 53 vrk 22 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.