Kuvaus

Kuvaus

Cape Fear DVD, (sis. suomitekstit)

Legendaarinen ohjaaja Martin Scorsese kattaa eteemme todellisen jännityksen juhla-aterian. Vanha mestari ei tyydy uudelleen lämmittämään vanhaa klassikkotrilleriä, vaan maustaa koko herkullisen sopan omilla oivalluksillaan. Kosto on ruokalaji, joka on paras nauttia kylmänä... Psykopaatti Max Cady on pitkän kakkunsa kärsinyt; vankilasta vapautuva raivopää haluaa nyt muistaa miestä, jota pitää syyllisenä vankilakomennukseensa. Pahaa-aavistamaton asianajaja Sam Bowden joutuu pahempaan kuin pulaan.
Cady on valmistellut kostoaan pirullisella kärsivällisyydellä; hitaasti mutta varmasti hän luikertelee lähelle Bowdenin perhettä ja jättää sormenjälkensä näiden sydämiin. Kaunis Leigh-vaimo ja ongelmanuori Danielle tulevat tuntemaan Cadyn, jonka kostonhimo on mittaamaton. Lakimiehen tietämyksen telkien takana hankkinut Cady on psykologisen kidutuksen mestari, joka nauttii saadessaan Bowdenin kiemurtelemaan. Pyhän vihan ajama psykopaatti haluaa repiä Bowdenin kappaleiksi pala palalta ennen kuin upottaa tämän epätoivon mustaan kuiluun.

Ensiesitysvuosi
1991

Ohjaus
Martin Scorsese

Näyttelijät
Nick Nolte
Jessica Lange
Juliette Lewis
Robert De Niro

Cape Fear - tuomitun kosto (1962) - DVD

Draama/trilleri vuodelta 1962 ohjaus J Lee Thompson pääosissa Robert Mitchum ja Telly Savalas.

Hyytävä mestariteos oikeudesta, kostosta ja murhasta!

Hollywood-legendat GREGORY PECK ja ROBERT MITCHUM ovat pääosissa tässä riipaisevan tiivistunnelmaisessa klassikossa, jossa niin syytön kuin syyllinenkin veri punnitaan. Robert Mitchum on unohtumaton raivopäisen Max Cadyn roolissa, psykopaatin, joka on vuosikaudet kärsinyt vankilassa janoten kostoa miehelle, joka passitti hänet kaltereiden taakse. Asianajaja Sam Bowden (Gregory Peck) ja hänen koko perheensä koiraa myöten joutuvat nyt armottoman kostajan tähtäimeen.

Sam on asianajajana pienessä kaupungissa, kun eräänä päivänä hänen pahimmat painajaisensa käyvät toteen. Vankilasta vapautunut Cady alkaa terrorisoida hänen kaunista nuorta vaimoaan (POLLY BERGEN) ja pariskunnan teini-ikäistä tytärtä (LORI MARTIN). Sam uskoo, että paikkakunnan poliisimies (MARTIN BALSAM) ja yksityisetsivä (TELLY SAVALAS) voivat auttaa varmistamaan hänen perheensä turvallisuuden. Mutta Cady ei ole kuka tahansa tusinakonna; mies on lukenut linnassa muutakin kuin tiilenpäitä, ja omaa nyt juristin tiedot ja taidot. Cady on odottanut kostoa vuosikaudet ja aikoo nauttia kiduttavasta kissa-ja-hiiri -leikistä kaikin mahdollisin tavoin.

Näyttelijät
Robert Mitchum
Telly Savalas
Martin Balsam
Gregory Peck

Kesto: n. 1 h 41 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Kieli: Englanti

K15

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.K 1

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 20 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12,80 € Sulkeutuu 58 vrk 20 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.