Kuvaus

(200) Huudettavana kuvan turkoosi/puna/valkoinen kevyttoppa-asu tytölle kokoa 128 cm. Asua ei ole paljoakaan käytetty, kun oli niin nafti jo ostettaessa. Asuun kuuluu siis takki ja housut. Takki siis raidallinen, jossa irroitettava huppu, kiinnitys nepparein. Edessä täyspitkä vetoketju. Takin helmaosassa edessä kaksi päälle ommeltua taskua, joissa läpän toisessa sivussa tarrakiinnitys ja toisessa sivussa kaksi nepparia. Takissa fleecevuori ja tuon fleecevuoren ja itse takin kankaan välissä vielä kevyt toppaus. Hihoissa liukkaspintainen vuori ja kevyt toppaus. Hihan suissa resorit, joissa aavistus nyppyyntymistä. Takki ehjä ja tahraton, pientä harmaantumista voi tarkalla syynillä erottua valkoisista osista.

Housut ovat yksiväriset turkoosit. Vyötäröllä kuminauha ja kiristysmahdollisuus. Housuissa edessä avoimet taskut molemminpuolin. Lahkeissa itse housun alla erillinen lumilukkopuntti. Housuissa toisessa polvessa pari pientä nirhaumaa, mutta ei vielä mitenkään suoranaista reikää ole. Erottuu vain tarkalla syynillä. Toisen lahkeen reunassa, taitoksen kohdalta kulunut, mutta saa vielä siististi ommeltua ihan neulan ja langan kanssa.

Yleisilmeeltään erittäin siisti puku ja käy vielä kouluunkin pikkupakkasille ja kovemmillekkin pakkasille, kun laittaa vaatetta alle. Materiaali vettä hylkivää, mutta ei vedenkestävää, ei siis mikään sadekelin asu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 119 vrk 15 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

23,10 € Sulkeutuu 119 vrk 15 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.