Kuvaus

TUTTIRITARI UUDET SEIKKAILUT 2

LUVASSA ON HAUSKOJA VÄHÄN JÄNNITTÄVIÄKIN JA TUNTEISIIN VETOAVIA TARINOITA TUTTIRITARIN JA LINNANVÄEN SATTUMUKSISTA. TUTTIRITARI ON ILMISELVÄSTI IKI-IHASTUNUT PRINSESSA ESMERALDAAN JA HALUAISI MYÖS OIKEAKSI RITARIKSI. TUTTIRITARIA EI OIKEIN OTETA TODESTA JA PRINSSITKIN KIUSAAVAT HÄNTÄ. APUANSA YRITTÄÄ ANTAA KAIVOSTA PUTKAHTANUT TUTTIRITARIN IKIOMA HALTIJAKUMMI. SOPPAA SAAPUU HÄMMENTÄMÄÄN MYÖS ROBIN HUTTUNEN -  KUULUISA METSIEN ROSVO, JOKA VARASTAA RIKKAILTA JA ANTAA KÖYHILLE. HUTTUNEN ON VALEASUJEN MESTARI JA SOTKEE TOUHUILLAAN TUTTIRITARIN ELÄMÄÄ ENTISESTÄÄN.

SISÄLTÖ:

1. AVARA SATU-

TUTTIRITARI OTTAA VASTAAN VAARALLISEN TEHTÄVÄN, JOTA EIVÄT USKALLA SUORITTAA EDES RITARIT. HÄN LUPAUTUU LUKEMAAN PRINSESSA ESMERALDALLE ILTASADUN.

2.  PALJON PUNTARISSA-

TUTTIRITARI SAA KUNINKAALTA TÄRKEÄN TEHTÄVÄN. TARVITAAN HALTIJAKUMMIN APUA JA LOPUKSI TUTTIRITARI PUNNITSEE NIIN SIENIÄ KUIN ELÄMÄN TÄRKEITÄ KYSYMUKSIÄKIN PRINSESSA ESMERALDAN KANSSA.

3. TUTTIRITARIN KORKEA TEHTÄVÄ-

TUTTIRITARI PÄÄTTÄÄ HAKEA KORKEAMPIA TEHTÄVIÄ JA SAAKIN SELLLAISEN KUNINKAALTA. TUTTIRITARI JOUTUU KÄYTTÄMÄÄN KAIKEN TAITONSA PELASTAAKSEEN VALTAKUNNAN ROBIN HUTTUSEN JUONILTA.

4. TUNNUSTUSTEN TUTTI-

TUTTIRITARI LANKEAA VALHEEN POLUILLE JA TARVITAAN HALTIJAKUMMIN OPASTUSTA. KUN TUNNUSTAA, TULEE HÖYHENEN KEVYT MIELI. SEN OPPII MYÖS KUNINGAS.

5. TUTTIRITARI KAIVON HENKENÄ-

TUTTIRITARI JOUTUU TEKEYTYMÄÄN KAIVONHENGEKSI PELASTAAKSEEN PRINSESSA ESMERALDAN VIEKKAAN ROBIN HUTTUSEN KYNSISTÄ. PALKKIOKSI TUTTIRITARI SAA ESMERALDALTA YLLÄTTÄVÄN LAHJAN.

6. ENNUSTUKSIA-

ROBIN HUTTUSELLA ON KAVALIA JUONIA JA HÄN AIKOO RYÖSTÄÄ KUNINKAAN RIKKAUDET. ONNEKSI TUTTIRITARI HUOMAA JUONEN JA PELASTAA VALTAKUNNAN.

7. TOIVOMUSKIVI-

TUTTIRITARIN RAKAS HEPO, RUSINANTTE KATOAA. TUTTIRITARI SAA APUA JA LOHDUTUSTA HALTIJAKUMMILTA. SYYLLINEN LÖYTYY METSÄSTÄ JA TUTTIRITARI SAA HEVOSENSA TAKAISIN

8. VÄÄRINKÄSITYSTEN PÄIVÄ-

TUTTIRITARI TAHTOO PUHUA KUNINKAALLE SUORAAN MUTTA KUNINGAS EI EHDI KUUNNELLA. TUTTIRITARI KEKSII KEINON MILLÄ OSOITTAA KUNINKAALLE OLEVANSA OIKEAA RITARIAINESTA.

9. TUTTIRITARI KUNINKAANA-

TUTTIRITARI PÄÄSEE KUNKAAKSI, KUN KUNIGAS HALUAA HEIDÄN VAIHTAVAN PAIKKAA. AVARTAVA KOKEMUS MOLEMMILLE.

TUTTIRITARI - JUKKA LEISTI

PRINSESSA - LIISA PELTONEN

KUNINGAS - PENTTI HELIN

HALTIJAKUMMI - EEVA-RIITTA SALO

ROBIN HUTTUNEN - MIKKO RANTANIVA

RITARIT - VILLE MONONEN JA JANNE LONKA

TUOTANTOVUOSI 2009

KESTO 1H 30MIN + 6 LAULUA 18MIN

HYVÄKUNTOINEN

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 96 vrk 21 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 96 vrk 21 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.