Kuvaus

Kovakantinen
299 sivua

Tuulia Aho: Pääsky ja Yötuuli (Kuikansulka-trilogia, 2.osa)
WSOY 2006

Kuikansulan lumoava jatko-osa

Pääsky ja Yötuuli jatkaa Tuulia Ahon Kuikansulka-fantasiaromaanissa alkanutta tarinaa. Luvassa on pohjoisten loitsujen taikaa, menneiden aikojen lumoa ja satumaisen seikkailun vetovoimaa.

Kuikansulka on nyt aikuinen, ja hänen kaksospoikansa Pääsky ja Yötuuli ovat seitsemäntoistavuotiaita. Kuikansulka jättää poikiensa kanssa hevoskansan ja Kultaiset vuoret palatakseen synnyinseudulleen Kuikkajärvelle. Matkalla Yötuuli näkee tulisarvisen hirven ja ratsastaa sen perässä Loputtomiin metsiin. Kuikansulka epäilee, että hänen poikansa on lumottu. Ainut keino saada vihje Yötuulen olinpaikasta on nähdä tämän kanssa samaa unta - ja se onnistuu ainoastaan myyttisen aikakankaan avulla.

Aikakankaan kutomiseen liittyvä seikkailu vaaroineen on vielä hyvin Kuikan kansan muistissa. Nyt ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja, vaan Kuikansulan on otettava riski ja päästettävä toinenkin poikansa ratsastamaan Loputtomien metsien siimekseen. On toimittava ripeästi ja uhrauksia pelkäämättä, sillä Yötuulen johdattaminen oikealle polulle vaatii myös eksyneen omaa tahtoa palata vapauteen.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 13.6-23.6.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 6 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 66 vrk 6 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.