Kuvaus

Juliste huippukuntoinen käyttämätön ! Stratekiset mitat ovat 42 x 60cm . HARVOIN TARJOLLA, JOS KOSKAAN !!!

POSTITUS JULISTEPUTKESSA !

 

Tuuliajolla 1984juliste © J.K. Juntunen

Tuuliajolla 1984

Ja taas vaihtui paikka. Nyt oltiin Mikkelin Satamapuistossa, niin että herrat ja neidit taiteilijat pääsivät kätevästi suoraan laivalta stagelle.

Tavaramarkkinat avasi shown ja olo oli ehkä hieman hutera kun eivät olleet ehkä tottuneet sisävesilaivamatkailuun. Tuuliajolla-veteraaneillakin näkyi olevan hienoisia balanssivaikeuksia, mutta amattimiehethän hoitavat homman vaikka päällään seisten. Tämä oli pelin henki alusta alkaen näillä rundeilla: vapaata laivamatkailua ja lystinpitoa sekä Saimaalla että rannalla.

Sleepy Sleepers veti taas pisteet kotiin omalla charmikkaalla esityksellään, vahvistettuna Tiina Tiikerin valloittavan energisellä laululla. Martti Vainio oli edellisenä päivänä jäänyt Los Angelesissa kiinni douppaamisesta. Mato ja Sakke löysivät aina aikaansa seuraavasta Mikkelin Urheiluliikkeen roskiksesta Martin pahvikuvia, joista tulikin sitten teema, kun yksi jos toinenkin poseerasi Martin kanssa. Kuka söi kesävoin? - kyseltiin yleisesti.

Yksi keikan huippuhetkiä oli Popedan loppurutistus kitarapartioineen, jossa oli mukana mm. Pokomoguli Epe HeleniusMartti Syrjä ja Mato Valtonen.

Ismo Alangon luotsaama Sielun Veljet oli mukana ja antoi oman ryytinsä ja rankkuutensa loistaa. Kaiken kaikkiaan huima ja taas loistava keikka koko konkkaronkalta.

Dave Lindholmin kokoonpano oli sinä kesänä Run Runs. Myös -yhtye esiintyi ja toimi loistavasti osana kokonaisuutta..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

100 €
Sulkeutuu 80 vrk 20 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

100 € Sulkeutuu 80 vrk 20 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.