Kuvaus

Huutokuva.net

TUULIKKI SAARISTO

Taikasanat eli miksi antaisin anteeksi

DIALOGIA 2001

4.painos

Nidottu, pehmeäkantinen kirja. Sivut erinomaiset, ei moitteita ja kansissakin vain lievää käsittelyn jälkeä. Siisti kirja. Postikulut  2 € ostajalle.

Anteeksianto ei ole vain uskonasia. Helsinkiläinen lääkäri ja psykoterapeutti Tuulikki Saaristo näyttää miten anteeksiannon yksinkertainen harjoittaminen vaikuttaa koko elämään tervehdyttävästi. Syyllisyyden, pettymyksen ja katkeruuden negatiivinen kierre voidaan katkaista. Menneisyyteen juuttuneet elämisen voimat vapautuvat ja tilalle syntyy oivaltava tulevaisuuden tahto.

"Taikasanat" kattaa laajasti anteeksiannon eri ulottuvuuksia. Kirjassa käsitellään mm. seuraavia kysymyksiä:

Voiko antaa anteeksi, vaikka ei koe anteeksiannon tunnetta? Onko mahdollista antaa anteeksi myös vakavia henkilökohtaisia loukkauksia? Miten avataan tunnekoukut, jotka patoavat elämänvoimaa? Mitä unet viestittävät tunteistamme? Mikä on mielenterveyden kuntojumppa? Mitkä ovat anteeksiannon vaikutusmekanismit? Voiko kaikille antaa anteeksi?

"Tätä on odotettu. Henkinen menetelmä, joka vaikuttaa myönteisesti psyykkiseen, fyysiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Tuulikki Saariston kirja täyttää aukon ihmissuhdekirjallisuudessa ja on hieno avaus aiheeseen, joka on aikamme tärkeimpiä tutkimusaiheita." - Tony Dunderfelt

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
tai
Sulkeutuu 66 vrk 19 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 66 vrk 19 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.