Kuvaus

Myydään todella tyylikäs ja harvinainen lentäjäntakki 50-luvulta! Nahka hyvin kulunut kuten kuvasta näkyy. Kuitenkin notkeaa nahkaa, eli takkia voi pitää ihan päivittäisessä käytössä, ilman pelkoa, että takin kunto huononee. Vasemmassa hihassa muutama pieni (1-3cm) repeämä nahassa, jotka korjattu liimaamalla (nahka kaksinkertaista niin päällimmäinen nahkakerros liimattu alempaan) niin eivät juurikaan näy, ja hihansuun kankaiset päät ovat osittain purkautuneet. Sisältä vuori yllättävän hyvässä kunnossa, vain muutamalta kohdalta hieman purkautunut, voinee korjata pienellä vaivalla, ja takkia voi hyvin käyttää vaikkei korjaisikaan.

Kuvassa takki n. 173cm/80kg kokoisen henkilön päällä jolle takki aika sopiva, ehkä aavistuksen lyhyt, joten pidemmälle henkilölle en takkia suosittele. Ostajan toivomuksesta voin käsitellä takin kauttaaltaan nahkaöljyllä, joka tummentaa kulumia ja tekee niistä huomaamattomampia.

Sijaitsee Varkaudessa, saa tulla sovittamaan. Saattaa kulkeutua myös johonkin akselilla Kuopio-Helsinki ja kulkee myös postin kautta. Takin voi palauttaa jos se ei ole sopiva, kunhan vain maksat lähetyskulut molempiin suuntiin.

hakusanoja: nahkatakki, nahkarotsi, bomber jacket, vintage

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 20 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

160 € Sulkeutuu 7 vrk 20 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.