Kuvaus

Stoccalta hankitty tyynynliina parivuoteen jättityynyihin ja muhkeaan petaukseen. Huomaa erikois suuri koko 86 x 64 cm + frilla ympäri 5cm levyinen, XXL. Värit valkoinen pohja, jossa pehmeän pastillisia ruusu kuvioita, väreinä rosa, khaki vihreä. Nämä käväisi käytössä ja pesty ensikerran myyntiin.  Makuuhuoneen värit vaihtuivat, niin unohtuivat kaappiin. Tyynyn liinoja on 2 kappaletta. Alkuperähinta yhdellä oli 20euron luokkaa, nyt edullisesti.

Vaatekaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä vaatteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni.

Avainsanoja: vuodevaatteet, nojailutyynyyn, jättityynyyn, vuoteen suureen taustatyynyyn, iso koko 80 x 60 cm, maalaisromanttinen, tilda, boheemi, klassinen, romanttinen, katso myös muut sisustustuotteeni Englantilaisten sisustustalojen sisustuskankaita sisustajalle, sisustus silkkiä tyynyihin ja kevytverhoiluun, Sarikankaita kokeile myös verhoiksi ja pöytäliinoiksi, tapetteja, bordi. Designer Guild, Laura Ashley, Burberry verhoja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 14 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18 € Sulkeutuu 84 vrk 14 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.