Kuvaus

Uhka idästä - By Dawns Early Light DVD (1990)

vähän hintalapun jälkeä KANSIPAPERIN vaemmassa yläkulmassa ja pientä vauriota (kuvat), levy ja kotelo hyväkuntoinen, huomioitu hinnassa

Pimeällä yötaivaalla jylisee pommikone itään, kohti aamun aurinkoa ja nousevaa pimeyttä. Lentäjäkaksikko (Powers Boothe ja Rebecca DeMornay) miehistöineen pohtii yön tunteina epätoivoista tehtäväänsä.

Neuvostoliitto on joutunut yllättävän ydinohjushyökkäyksen kohteeksi. Sen automaattinen puolustusjärjestelmä laukausee vastaiskun - kohti Yhdysvaltoja, olettamaansa hyökkääjää. Maalina on Valkoinen Talo. Ydinsota on alkamassa.

Presidentin (Martin Landau) on tehtävä nopea ja vaikea ratkaisu: alistutaanko tappioihin, vastataanko samalla mitalla vai käynnistetäänkö täysipainoinen sota.

Mutta presidentin ratkaisut eivät ehdi ajoissa. Sodan koneisto on jo käynnissä. Pommikoneet jyrisevät pilvissä ydinaseet lastinaan, vääjäämättä kohti maalia.

Ohjaus: Jack Sholder

Pääosissa: Powers Boothe, Rebecca De Mornay, James Earl Jones, Martin Landau, Darren McGavin, Rip Torn, Jeffrey DeMunn, Peter MacNicol, Glenn Withrow, Ronald William Lawrence, Kieran Mulroney, Nicolas Coster, Ken Jenkins, Randal Patrick, Daniel Benzali

tekstitys ja kannen kieli suomi

ääni englanti

kuva anamorfinen Widescreen 2.35:1

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 4 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 65 vrk 4 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.