Kuvaus

Myytävänä kuvien mukaiset uniikit korvakorut, omin käsin kutistemuoville piirrettynä ja muokattuna. Erikoiset korut, joita ei ole näiden lisäksi kuin yksi korvispari, ellen joku päivä innostu tekemään lisää. Koukut nikkelittömät. Muita kutistemuovista tehtyjä koruja eri hahmoilla myynnissä toisina kohteina.

" Taika-Jim (engl. Mandrake the Magician) on yhdysvaltalainen Lee Falkin luoma sarjakuva. Sarjaa on suomeksi julkaistu myös nimillä Mandrake, Maaron[1] ja Mr Jack.

Taika-Jim on frakkiin ja silinterihattuun sonnustautuva taikuri, joka käyttää illuusioita ja hypnoosia aseinaan. Hänen arkkivihollisensa on Cobra, joka esiintyi jo ensimmäisessä tarinassa. Cobra, aiemmin Lucifer (Luciphor), on Taika-Jimin tiibetiläinen veli, joka on valjastanut kykynsä pahuuden palvelukseen ."

Pahoittelen huonoa kuvan laatua. Korut ovat upeammat luonnossa!

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Korvakoru, korvakorut, korvis, korvikset, erikoinen, Taika, hypnoosi, Mandrake, Jim, Xanadu, hyvä, paha, cartoon, sarjakuva, populaari, populaarikulttuuri, Pop Art, Punk, mustavalkoinen, mykkä, elokuva, movie, old, vanhahtava, vanha, vanhanaikainen, viktoriaaninen, victorian, empire, vintage, retro, boho, uniikki, yksilöllinen, käsityö, käsin tehty, koriste, koristeellinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 2 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,50 € Sulkeutuu 40 vrk 2 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.