Kuvaus

Myytävänä upea sävyinen papukaija -kortti hyasinttiarasta. Postikortti on tehty paikallisen harrastelijataiteilijan työstä.  Näitä on myynnissä vain pieni erä. Salamasta ylimääräisiä "välähdyksiä". Kortin toinen puoli valkoinen, ei viivoitusta.

Kortin koko:

10,5 cm x 14,8 cm

1,00 € kpl

Nyt myös myynnissä uusia kortteja esim. uniikilla kuvalla oleva YO-kortti.

Muitakin postikortteja myynnissä, jokainen uniikki sarja ja pienet erät. Mukaan ei tule kirjekuorta. Useamman kortin saa yksillä postikuluilla.

Kaksi myynnissä olevista postikorteista SUOMI- ja YO-kortti ovat  valokuvausta ja piirtämistä harrastavan erityisnuoren kuvaamat.

Pahoittelen huonoa kuvan laatua, salamat ja valot heijastuivat pinnasta.Vasemmassa reunassa oleva tumma osa varjoa. Kortti on paljon  kauniimpi luonnossa. 


Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Kortti, posti, postikortti, kulkematon,lintu, siivekäs, papukaija, lintuset, tipu, taide, taideteos, taide, uniikki, yksilöllinen. Erityis, erityispiirteet, erityinen, oppimisvaikeus, Asperger, ADHD, ADD, dysfasia, erityisvaikeus, autismi, erilainen, erilaisuus, erikoispiirteet, lahjakas, lahjakkuus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 6 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.