Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

UP IN THE AIR / REVOLUTIONARY ROAD
TUPLA BOKSI
BLU-RAY DISC

UP IN THE AIR--
RYAN BINGHAM ELÄÄ KORKEALENTOISTA ELÄMÄÄ . HÄN ON YRITYSSANEERAUSAMMATTILAINEN , JONKA ARVOSTAMA ELÄMÄ TIEN PÄÄLLÄ MENEE VAAKALAUDALLE JUURI , KUN HÄN ON SAAVUTTAMAISILLAAN LENTOYHTIÖN KYMMENEN MILJOONAN KANTA-ASIKASMAILIN RAJAN . JA JUURI KUN HÄN ON TAVANNUT UNELMIEN KANTA-ASIAKASLENTÄJÄNAISEN , ALEXIN . KRIITIKKOJEN JA YLEISÖN KIITTÄMÄ "UP IN THE AIR ON VALOISA JA SYNKKÄ , HILPEÄ JA TRAAGINEN ,POUKKOILEVA JA ÄLYKÄS , ROMANTTINEN JA TOSI"
NÄYTTELIJÄT: GEORGE CLOONEY , VERA FARMIGA ,ANNA KENDRICK JA DANNY McBRIDE
VALMISTUSVUOSI 2009
KESTO 1 H 49 MIN
SUOMI TEKSTIT

REVOLUTIONARY ROAD--
OSCAR-EHDOKAS LEONARDO DICAPRIO JA OSCAR VOITTAJA KATE WINSLET OVAT TAAS PALANNEET YHTEEN VAIKUTTAVASSA ELOKUVASSA REVOLUTIONARY ROAD RICHARD YATESIN BESTSELLER-ROMAANIIN PERUSTUVA JA OSCAR VOITTAJA SAM MENDESIN OHJAAMA LUMOAVA JA LIIKUTTAVA TARINA KERTOO CONNECTICUTIN ESIKAUPUNKIALUEELLA ELÄVÄSTÄ PARISKUNNASTA , JOKAA PÄÄTTÄÄ RISKEERATA KAIKEN TOTEUTTAAKSEEN UNELMANSA . HE TAHTOVAT EROON PORVARILLISESTA ELÄMÄSTÄ -MUTTA ONNISTUVATKO HE TOTEUTTAMAAN AIKEENSA EROAMATTA TOISISTAAN ?
KOLME OSCAR EHDOKKUUTTA JA KRIITIKKOJEN YLISTÄMÄÄ REVOLUTIONARY ROAD - ELOKUVAA ON KIITELTY "HIENOSTI ALKANEEN ELOKUVAVUODEN HUIPPUTAPAUKSEKSI"
NÄYTTELIJÄT: LEONARDO DI CAPRIO , KATE WINSLET , MICHAEL SHANNON , KATHRYN HAHN JA DAVID HARBOUR
VALMISTUSVUOSI 2008
KESTO 1 H 59 MIN
SUOMI TEKSTIT

BOKSIN YHTEISKESTO 3 H 48 MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.9.2018 9:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.