Kuvaus

Myytävänä kuvien mukainen upeilla yksityskohdilla oleva tuhkanharmaan sävyinen tekoturkki erilaisiin juhliin, häihin, vanhojen tansseihin ym.. Väri oikeasti tuhkanharmaa, salaman takia joissakin kuvissa vaaleampi. kaksi ensimmäistä kuvaa edesta, kaksi jälkimmäistä takaa.

Kaunis malli, upeasti laskeutuva ja ihanan pehmeä päällä. Edessä hakaskiinnitys. Vuori samaa sävyä. Tilaa rintavalle naiselle. Itsellä leveät hartiat ym. yleensä ei mikään sovi päälle.

Turkkia on käytetty vain kerran, yhteensä tunnin ajan automatkalla 1/2 h + 1/2 h. Ei hajuveden, tupakan ym. ylimääräistä hajua. Tämä on jäänyt roikumaan kaapin kätköihin ja valitsen aina päälle mieluummin toisen tekoturkin.

Mitat:

Olka - helma 76 cm.

Kainalo - kainalo 60 cm(-> 120 cm).

Olka - hiha 57 cm.


Ei ullakon, tupakan, eläinten, hajuveden tai homeen tuoksua. Säilytetty sisätiloissa vaatekaapissa.

Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Turkki on paljon upeampi luonnossa! 

Paljon mekkoja, juhla-asuja ja paitoja tulossa lähiaikoina myyntiin. Kaappien tyhjennyt käynnissä. Kannattaa käydä välillä kurkkaamassa, mitä minulla on tarjolla.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta.

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Turkki, tekoturkki, keinokarva, karvaturkki, karvatakki, karvainen, pehmeä, harmaa, tuhka, tuhkanharmaa, grafiitti, grafiitinharmaa, takki, jakku,  juhla-asu, juhlava, kaunis, ihku.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 87 vrk 14 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 € Sulkeutuu 87 vrk 14 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.