Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nyt huutamaan!

Upea helmi korusetti ihan kuin aitoa kultaa: kolme riipusta, kaksi kaulaketjua, sormus ja korvakorut valkoisilla helmillä ja kivillä. Kaikki korut ovat keltakullalla kullattuja, ei leimoja, joten ei varmuutta, onko minkäkin korun kultauksen alla korumetalli, hopea vai mikä. Korut ovat hyväkuntoisia, läheltä katsottuna osassa voi nähdä patinaa kultauksessa.

Kaulaketjut: kuvassa korujen keskellä oleva kullankimaltava papuketju noin 42 cm ja leveys noin 2 mm, pidempi antiikkikullan sävyinen kaulakoru (jossa parhaillaan helmiriipus) pituus noin 47 cm ja leveys noin 2 mm.

Helmiriipusta 3 kpl, kaikki vähän erilaista mallia: koot noin 24 x 10 mm, noin 19 x 9 mm ja noin 19 x 12 mm, valkoiset helmet noin 6 mm. Klassikkomalleja, ainakin yksi riipuksista on lähes identtinen aiemmin myynnissä olleen aidon kultariipuksen kanssa, joten hyvin voisi mennä täydestä tämäkin, vaikka nyt kullattu ja leimaamaton onkin.

Helmikorvakorut noin 13 x 7 mm, samaa mallia ollut aiemmin myynnissä myös 585 kultaisena (leimat) ja melkein voisi uskoa että nämäkin ovat, mutta leimojen puutteessa sanoisin, että on kyllä pelkkä kultaus.

Helmisormus koko noin 18 ja helmi noin 6 mm, pieni valkoinen kivi koristeena etuosassa helmen kummallakin sivulla.

Ehdota hintaa, jos haluat vain osan koruista.

Kannattaa kurkistaa muutkin myyntikohteeni: paljon kauniita nostalgisia koruja, kultaa, hopeaa, pronssia ym. t. napsunkka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 19:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.