Kuvaus

Urheilu koskettaa lähes kaikkia suomalaisia ja herättää suuria tunteita. Kun oma joukkue menestyy, villiinnytään täysin, ja jos menestystä ei tule, pettymys on suuri. Otteluissa urheilusta kuitenkin nähdään vain jäävuoren huippu. Mitä pelien välillä ja taustalla tehdään? Miten menestys tai tappio syntyy? Mitä kulisseissa oikein tapahtuu?

Urheiluseuroissa tehdään valtavasti yleisölle näkymätöntä työtä, jotta olosuhteet huippu-urheilun toteuttamiseen saataisiin ylipäätään luotua. Erityisesti suurissa lajeissa toiminnan ammattimaisuus on kasvanut valtavasi, mutta silti näemme taloudellisia rämpimisiä, kuten Espoon Blues. Näiden rämpimisten syistä suurella yleisöllä on vahva mielipide, muttei kuitenkaan tietoa, miksi tilanteeseen ajauduttiin.

Urheiluseurojen sisäpiirissä -­ tarinat tunteen takana avaa esiripun, jonka taakse huippu-urheilun seuraajat eivät ole koskaan aikaisemmin päässeet. Tunnettujen suomalaisten urheiluseurojen johtohenkilöt pääsevät kertomaan, mitä oikeasti tapahtui ja miksi. Mukana tarinoissa ovat mm. HIFK, Jokerit, Blues, Lukko, Kärpät, SaiPa, KalPa, Tappara, Ässät, Ilves, Sotkamon Jymy, MyPa, FC Honka ja HJK.

Huutajalle postikulut 7e

Kirja on hyvässä kunnossa ja kerran luettu

Sivuja 464

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 3 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

23 € Sulkeutuu 79 vrk 3 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.