Tuote on myyty käyttäjälle zuzanna hintaan 6 €

Kuvaus

Very ’eavy... very ’umble on progressiivista hard rockia soittavan Uriah Heep -yhtyeen debyyttialbumi vuodelta 1970. Levyn hittikappaleeksi Euroopassa nousi ”Gypsy”, josta on tullut varhaisen heavy metalin tärkeimpiä sävellyksiä. Albumin teko ei ollut helppoa; sen tekemistä vaikeutti muun muassa yhtyeen jäsenten vaihtuminen.

Albumilla yhtye vielä haki tyyliään, ja sen sävellysmateriaali onkin melko vaihtelevaa. Esimerkiksi kappale ”Gypsy” edustaa julkaisuaikansa raskainta musiikkia, kun taas kappaleet hitiksi noussut ”Come Away Melinda” ja ”Lucy Blues” ovat rauhallisia kappaleita, joista ensimmäisenä mainittu on cover-versio Fred Hellermannin ja Fran Minkoffin säveltämästä balladista. 

Levy on uudenveroinen. Kyseessä on vuoden 1996 painos, jolla on kolme bonusbiisiä. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5,5 euros, other countries 5,5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla postipakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Gypsy – 6.37 (säv. Mick Box/David Byron) Walking in Your Shadow – 4.30 (säv. Paul Newton/Byron) Come Away Melinda – 3.49 (säv. Hellerman/Minkoff) Lucy Blues – 5.10 (säv. Box/Byron) Dreammare – 4.40 (säv. Newton) Real Turned On – 3.39 (säv. Box/Byron/Newton) I'll Keep on Trying – 5.27 (säv. Box/Byron) Wake Up (Set Your Sights) – 6.28 (säv. Box/Byron)

Bonuskappaleet:

Gypsy (single version)

Come away Melinda (previously unreleased)

Born in a trunk (previously unreleased)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.2.2024 14:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.