Kuvaus

Urpo Sarala, Anita Sarala: Oppiva organisaatio

Palmenia-kustannus 2001

Nidottu

214 sivua

“Oppiva organisaatio ei ole yksittäinen työkalu, jonka ostamalla yrityksen voi äkkiä vääntää uudelle, tehokkaalle ja tuottavalle tielle. Se on paljon vaikeampi väline, koska se edellyttää uuden suunnan valintaa, uusien tavoitteiden asettamista ja organisaation kehittämisen tarkastelua oppimisen näkökulmasta.” (Laatuviesti 2/96)

Työyhteisöjä ohjaavat monet teoriat ja mallit, mutta ovatko niiden taustalla olevat olettamukset realistisia? Muuttuuko organisaation toiminta, muuttuvatko työyhteisöt? Ja jos eivät muutu, miksi eivät? Onko kehittämisestä mitään hyötyä työn arjessa?

Organisaatioiden ja työyhteisöjen kehittämisessä on kirjoittajien mielestä tavoitejohtaminen, tulosjohtaminen ja laatuajattelu nähtävä tärkeinä välivaiheina kohti avointa, muuntautumiskykyistä ja itseohjautuvaa eli oppivaa organisaatiota. Käytännön kehittämistyön tueksi kirjassa esitellään yksityiskohtaisesti oppivan organisaation kehittämismalli, jossa tavoitellaan oppimisen, laadun ja tuottavuuden yhdistämistä. Vastaamalla kirjassa esitettyihin testikysymyksiin voi itse kukin analysoida, onko oma organisaatio oppiva organisaatio.

Etulehdellä on ollut omistajan nimi, joka on sutattu kuulakärkikynällä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 16 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 2 vrk 16 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.