Tuote on myyty käyttäjälle eta-19273 hintaan 30 €

Kuvaus

Juuri näitä käytettiin alkuperäisinä ainakin Hopeasiivessä ja Hopeasiipi Sportissa ja varmasti monessa muussakin sen ajan mopossa. Uudet kahden vanteen pinnat + 2 varapinnaa, käyvät toki moneen muuhunkin mopoon kuin Hopeasiipeen.
Pinnan päät ei ole prässätyt kuten nykypinnoissa vaan tähtikuvioiset kuten toisesta kuvasta näkyy, pinnan pituus selviää oheisesta kuvasta mittanauhan kanssa, mielestäni noin 213 mm eli käy muihinkin vanhoihin mopoihin joihin tarvitaan tuon pituinen pinna. Pinnan paksuus on 2,5 mm digimauserilla mitaten.
Sopivat hyvin myös vanhaan jupiteriin jonka vanteet reiät ovat hiukka ahtaat nykypinnoille mutta nämä 2,50 paksut helpompi asentaa
Näitä samoja pinnoja tietojeni mukaan käytettiin myös Soliferi speedissä, joku osti tälläiset Jupiter 220:een ja antoi palautteen että olivat sopivat
ja edulliset.
Löytyy ainakin kahteen vanteeseen samanlaiset 2,50 x 170 mm pinnat, pinnoja olis enemmänkin mutten ole varma onko nupeja, voi kysellä 050-5269705 jos tarvetta.
Jos tarvetta vain yhteen vanteeseen, voin toki myydä myös 36 + 1 paketin hintaan 17 euroa. Lähetyskulut samat koska posti veloittaa saman verran.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 14:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.