Kuvaus

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Käyttämättömät Superdry-kehykset, malli Bobby, väri 003. Unisex, yhtä hyvin miehille kuin naisille passeli, joskin alunperin kai miesten malli. Niinsanottu Panto-malli, eli 'ne sellaiset kuin Johnny Deppillä'. Meteriaali on tuommoista antiikkikäsiteltyä ruskeaa metallia, joskin sangoissa on tortoise-väristä muovia ja ihan sankojen päissä on puiset yksityiskohdat. Superdry onkin tällä hetkellä ehkä eniten yksityiskohtia ja työtunteja kehyksiinsä laittava valmistaja, ihan joitain yksittäisiä kalliita designer-brändejä lukuunottamatta. Hinta-laatu -suhteeltaan melko lyömättömät ihan kaupan hinnoillakin.

Alkuperäinen hintalappukin yhä paikallaan (353,00 €), joskin nettikaupoista näitä on saanut 190 euronkin hintaluokkaan. Nyt tämä yksi pari ihan oikeasti aika halvalla.

Kokonaiskorkeus edestä 43 mm ja sankojen sisäleveys 132 mm, eli tuommoinen medium-koko, sopinee useimmille aikuisille ja teineille, ihan isopäisimpiä lukuunottamatta.

Varsinainen kokomerkintä on siis tuo otsikossa mainittu 48-20-140 (= linssin leveys - linssien väli - sangan sisäpituus).

Näihinhän ei sitten tarvitse alkaa edes itse valaa akryylistä linssejä, vaan esim. Silmälasikauppa (ks. http://silmalasikauppa.fi/Linssinvaihto_normaalikehys.prod?setcat=56) tekee näihin olemassaolevan silmälasireseptin pohjalta uudet perusmallin linssit noin kolmellakympillä. En liity kyseiseen putiikkiin muuten kuin tyytyväisenä asiakkaana, mutta mainostetaan nyt kuitenkin.

Peräisin optikkoliikkeen konkurssipesästä, eli aidot ja alkuperäiset, vaikkakin ilman alkup. koteloa tai pahvipakettia. Siksi todellinen sopuhinta, eli reippaasti yli -80% hintalappuhinnasta vielä postikulujen jälkeenkin.

 

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan mieluinen. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus huutopakettina 5,95 eur.

 

Seuraamalla meitä pysyt parhaiten kärryillä uusista jännistä tuote-eristä ja sen sellaisesta:

facebook.com/chuckbronsonventures/    instagram.com/chuckbronsonventures/

 

[hyllypaikka: #13]

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

44 €
Sulkeutuu 28 vrk 8 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

44 € Sulkeutuu 28 vrk 8 h 40 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.