Kuvaus

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Iskemättömät Superdry-kehykset, malli caine, väri 103 (smoke / horn)  ja komeat kuin mitkä. Ei linssejä, mutta hintalappu yhä paikallaan (292,00 €).

Kokonaiskorkeus edestä 41 mm ja sankojen sisäleveys 136 mm, eli tuommoinen miesten medium-large -tyyppinen reiluhko koko. Kuten Superdry:llä aina, laatu tuntuu käsitellessä, yksityiskohtia löytyy ja työnlaatu on moitteetonta.

Varsinainen kokomerkintä on 53-19-145 (= linssin leveys - linssien väli - sangan sisäpituus), joskin sanka on oikeasti 140 mm pitkä, tuo ilmoitettu 145 mm on ilmeisesti mitattu suorana, ennen kaaren tekoa.

Näihinhän ei sitten tarvitse alkaa edes itse valaa akryylistä linssejä, vaan esim. Silmälasikauppa (ks. http://silmalasikauppa.fi/Linssinvaihto_normaalikehys.prod?setcat=56) tekee näihin olemassaolevan silmälasireseptin pohjalta uudet perusmallin linssit noin kolmellakympillä. En liity kyseiseen putiikkiin muuten kuin tyytyväisenä asiakkaana, mutta mainostetaan nyt kuitenkin.

Peräisin optikkoliikkeen konkurssipesästä, eli aidot ja alkuperäiset, vaikkakin ilman alkup. koteloa tai pahvipakettia. Siksi todellinen sopuhinta, eli -80% hintalappuhinnasta vielä postikulujen jälkeenkin.

 

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan mieluinen. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus huutopakettina 5,95 eur tai nouto.

 

Seuraamalla meitä pysyt parhaiten kärryillä uusista jännistä tuote-eristä ja sen sellaisesta:

facebook.com/chuckbronsonventures/    instagram.com/chuckbronsonventures/

 

[hyllypaikka: #13]

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

49 €
Sulkeutuu 12 vrk 3 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49 € Sulkeutuu 12 vrk 3 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.