Kuvaus

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Käyttämättömät Superdry-kehykset, malli Clarke, väri 013 (peppermint / horn). Unisex-malli, yhtä hyvin miehille kuin naisille passeli. Niinsanotut puolihengettömät, eli alareunastaan kehyksettömät. Alkuperäinen hintalappukin yhä paikallaan (277,00 €). 

Kokonaiskorkeus edestä 37 mm ja sankojen sisäleveys 137 mm, eli tuommoinen Medium-tyyppinen, naisille ehkä ennemmin Medium-Large koko.

Varsinainen kokomerkintä on 49-19-135 (= linssin leveys - linssien väli - sangan sisäpituus).

Näihinhän ei sitten tarvitse alkaa edes itse valaa akryylistä linssejä, vaan esim. Silmälasikauppa (ks. http://silmalasikauppa.fi/Linssinvaihto_normaalikehys.prod?setcat=56) tekee näihin olemassaolevan silmälasireseptin pohjalta uudet perusmallin linssit noin kolmellakympillä. En liity kyseiseen putiikkiin muuten kuin tyytyväisenä asiakkaana, mutta mainostetaan nyt kuitenkin.

Peräisin optikkoliikkeen konkurssipesästä, eli aidot ja alkuperäiset, vaikkakin ilman alkup. koteloa tai pahvipakettia. Siksi todellinen sopuhinta, eli reippaasti yli -80% hintalappuhinnasta vielä postikulujen jälkeenkin.

 

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan mieluinen. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus huutopakettina 5,95 eur.

 

Seuraamalla meitä pysyt parhaiten kärryillä uusista jännistä tuote-eristä ja sen sellaisesta:

facebook.com/chuckbronsonventures/    instagram.com/chuckbronsonventures/

 

[hyllypaikka: #13]

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

39 €
Sulkeutuu 108 vrk 3 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

39 € Sulkeutuu 108 vrk 3 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.