Kuvaus

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

 

Iskemättömät clubmaster-malliset Hilfiger-kehykset alkuperäisine tykötarpeineen, malli 1306 väri VJC ja komeat kuin mitkä. Mustat edestä ja klassinen ruskea tortoise-väritys sangoissa. Alkuperäinen 183,00 euron hintalappu paikallaan. Unisex-malli, eli sopii mainiosti kaikille sukupuolille.

Näihinhän ei tarvitse alkaa edes itse valaa akryylistä linssejä, vaan esim. Silmälasikauppa (ks. http://silmalasikauppa.fi/Linssinvaihto_normaalikehys.prod?setcat=56) tekee näihin uudet perusmallin linssit noin kolmellakympillä. En liity kyseiseen putiikkiin muuten kuin tyytyväisenä asiakkaana, mutta mainostetaan nyt kuitenkin.

Kokonaiskorkeus edestä 41 mm ja sankojen sisäleveys 130 mm, eli tuommoinen medium.koko, ei ehkä ihan isopäisimmille, siis. Kokomerkintä on 52-17-140 (= linssin leveys - linssien väli - sangan sisäpituus). Kokonaisleveys edestä on 135 mm.

Peräisin optikkoliikkeen konkurssipesästä, siksi mahdollisuus myydä 75% alkup. hintaa halvemmalla. 

Mukana uusi alkuperäinen Tommy Hilfiger -kovakotelo ja avaamaton puhdistusliina.

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan mieluinen. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus huutopakettina 5,95 eur.

Mainostetaan samalla sen verran, että jos sama malli kiinnostelisi enemmän sinisenä, minulla on eBay:ssä sellaisetkin sattumoisin myynnissä: https://www.ebay.com/itm/323861478431 :)

 

Seuraamalla meitä pysyt parhaiten kärryillä uusista jännistä tuote-eristä ja sen sellaisesta:

facebook.com/chuckbronsonventures/    instagram.com/chuckbronsonventures/

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

41 €
Sulkeutuu 28 vrk 16 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

41 € Sulkeutuu 28 vrk 16 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.