Tuote on myyty käyttäjälle Kating hintaan 7,90 €

Kuvaus

Sopimusehdoista löytyy tarvittaessa lisätietojani!
*********************************************
** EI POSTIKULUJA OSTAJALLE, JOS OSTAA KERRALLA
VÄHINTÄÄN 2 ERILLISTÄ KOHDETTANI JA YLI 40€:LLA! 
*********************************************
TUOTETIEDOT

UUSI - MUOVEISSA!

(Postitettava yksistään kirjekuoressa!)

Tauno Palo 100 Vuotta - Tauno Palo kokoelma 5 - 4 DVD

Sisältää elokuvat:

VALKOISET RUUSUT (1943, i h 42 min) Nuori kukkakaupan myyjä toimittaa ihailemalleen kirjailijalle kimpun valkoisia ruusuja. heidän romanssinsa kestää vain hetken, mutta vuosien kuluttua kirjailija löytää naisen päiväkirjan. Helena Kara ja Tauno Palo näyttelevät pääosia Hannu Lemisen palkitussa melodraamassa. 
VAIVAISUKON MORSIAN (1944, 1 h 47 min) Annan ja Eliaksen häät saavat dramaattisen lopun, kun sulhanen kaatuu kuolleena alttarille. Menetyksensä keskellä nuori nainen etsii lohtua uskonnosta ja hänestä kasvaa uuden herätysliikkeen sielunpaimen. Tuottaja-ohjaaja T.J. Särkkä ja näyttelijä Tauno Palo palkittiin Elokuvan 50-vuotisjuhlan tunnustuspalkinnolla. Ansa Ikonen voitti roolistaan Jussin.

HILMANPÄIVÄT (1954, 1 h 17 min) Kirkonkylään saapuu uusi, komea asukas -tuomari Heikki, johon apteekkineiti ja postineiti ihastuvat oitis. Hätävalheet ja hullunkuriset väärinkäsitykset naurattavat Matti Kassilan mainiossa komediassa. Pääosissa ovat Tauno Palo, Aino Mantsas, Matti Ranin ja Edvin Laine.

TULIPUNAINEN KYYHKYNEN (1961, 1h 26 min) Matti Kassilan riskoselokuvassa Tauno Palo esittää tohtoria, joka lähtee mustasukkaisena varjostamaan vaimoaan ja tämän rajastajaa. Yön kuluessa hän joutuu outojen tapahtumien pyörteeseen.

K15

***********************************************************

D28

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.8.2018 14:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.