Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Honeycomb renkaat
350W moottori
Taitettava ohjaustanko
LED-ajovalo
Heijastimet, seisontatuki, soittokello
Maksiminopeus 25 km/h
Maksimi kuorma: 100 kg
SEON X1 8,5" on tarkoitettu tarjoamaan vaihtoehtoinen liikkumistapa helpottamaan arkea ja vapaa-aikaa. 8,5 tuuman honeycomb renkaat takaavat tasaisen ja mukavan kyydin pienistä kivistä tai tien epätasaisuuksista huolimatta. 350 watin tehokas moottori mahdollistaa jopa 25 km/h* maksiminopeuden ja suuri akku jopa 20 kilometrin toimintasäteen*. Akun lataa tyhjästä täyteen vain noin 5-6 tunnissa.
Helppokäyttöinen sähköpotkulauta
SEONin uusi X1-malli on kevyehkö sähköpotkulauta, joka painaa vain 14 kiloa ja on helppo taittaa kuljetusta tai säilytystä varten kasaan. Se on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta ihmiselle, joka haluaa nauttia liikkumisen vapaudesta. Kompaktin rakenteensa ansiosta tätä mallia pidetään ihanteellisena vaihtoehtona nopeaan ja helppoon ajoon. Tällä pieneen tilaan kattavalla sähköpotkulaudalla pääsee liikkeelle nopeasti ja sillä taittuu matka kuin matka ketterästi.
Turvallinen valinta
SEON sähköpotkulaudassa on myös soittokello ja etu- ja takavalo, mikä takaa näkyvyyttä pimeässä ja turvallisempaa ajoa yöaikaan. Lisäksi sivuilla olevat punaiset heijastinkiilat helpottavat autoilijoita sekä muita tienkäyttäjiä havaitsemaan sinut. Siinä on levyjarrut edessä ja takana, mikä takaa turvallisen jarruttamisen. Suosittelemme kuitenkin varoivaisuutta sähköpotkulautaillessa, varsinkin kaupunkien keskustoissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


250 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 14:34
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.