SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskuluni C5 kirjekuoressa johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani on vain 2€
ja Postin Plus-merkillä 3,50€ OSTAMALLA KERRALLA YLI 40€, NIIN POSTITUSKULUNI
MANNER-SUOMEEN SISÄLTYVÄT HINTAAN www.facebook.com/siistitleffat

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille! T. Juha

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa näytölläsi, kun klikkaat kohtaa Osta, hyväksyt sopimusehdot ja taas klikkaat Osta. Maksuohjeet myös lähetetään sähköpostilla Huuto.netistä sen jälkeen, kun edellä mainitut klikkaukset on tehnyt. Lähetän ostokset postin kautta, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni, tai sovittaessa saa noutaa. Noutamisesta on lisätietoja sopimusehdoissaIlmoitan postituksestani sähköpostilla (myös pyytämättä) ja liitteenä on kuva lähtevästä kirjekuoresta, jos sähköpostisi ei ole täynnä. Postipaketista lähetän myös tiedot ja seurantakoodin. Sovittaessa voin tuoda ostoksia korkeintaan ulos etupihalleni. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huuto.netille minulta ostetuista myyntikohteista ja jos niitä ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä sen Huuto.netistä takaisin.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2€ C5 kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä on tuote joka mahtuu 2€:n kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään 2€n kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Ostamalla kerralla yli 40€:n myyntikohteen, tai myyntikohteitani jotka yhteensä maksavat yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan. Yli 40€:n ostokset lähetän enintään kahdessa C5 kirjekuoressa, tai yhdessä C4 kirjekuoressa (maksimissaan niihin mahtuu esim. 4 DVD:tä) ja mikäli ostokset eivät mahdu niihin, niin sitten lähetys postipaketissa. 
*********************************************
KUNTO: UUSI - MUOVEISSA!
*********************************************
TUOTETIEDOT:
 [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

Jatkosodan katsaukset II : Kamerat asemissa - 4 DVD

Dokumentti vuodelta 1940.

Kamerat asemissa on julkaisu Puolustusvoimain katsauksista 42-88. Ne avaavat näkökulman jatkosodan vuosiin 1942-1944. Hyökkäävien kameroiden aika päättyy. Elokuvaajat siirtyvät asemasodan aiheisiin. Eri aselajien esittelyjen rinnalla osansa saavat uusi elämä Itä-Karjalassa, kevätkylvöt Syvärin rannalla ja Äänisjärven vepsäläiset juhlat. Vuonna 1942 kamerat käynnistyvät sotapolitiikan huipulla: Hitler ja Mannerheimin kohtaavat Suomessa ja Berliinissä. 
Neuvostoliiton suurhyökkäys alkaa kesäkuun 9. päivänä 1944. Aseet puhuvat ja aselepo solmitaan. Puolustusvoimain katsaus 84 siirtyy kuviin Viipurin evakoista. Katsaus Äyräpään taisteluista jää kesken ja aikalaisilta näkemättä.

Kamerat asemissa päättää sotakatsausten sarjan kunnianosoituksena jatkosodan elokuvaajille. Heihin kuuluivat elokuvamme kultakauden kameramiehet: Yrjö Aaltonen, Heikki Aho, Erik Blomberg, Felix Forsman, Olavi Gunnari, Alvar Hamberg, Eino Heino, Eino Itänen, Eino Kari, Kalevi Lavola, Hannu Leminen, Åke Leppä, Erik Lönnberg, Auvo Mustonen, Eino Mäkinen, Risto Orko, Kalle Peronkoski, Uno Pihlström, Sulo Tammilehto, Teuvo Tulio ja Esko Töyri.

Sotakameran näkymiä laventavat valistus- ja kotirintamafilmit. Valitut otteet Finlandia-Katsauksista saattelevat kansakunnan rauhan aikaan. Katsauksen huipentavat harvinaiset värifilmit, jotka tuovat ajan ilmiöt elävinä lähelle.

Kesto:  11 h 50 min

Tekstitys: Ruotsi

Ääni: Suomi (Mono)

K3

***********************************************

D14)26042019

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
Sulkeutuu 105 vrk 11 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 105 vrk 11 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.