Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

UUSI - MUOVEISSA!

Inkasso - DVD

Toiminta/komedia vuodelta 2004 ohjaus Lasse Spang Olsen pääosissa Kim Bodnia ja Casper Christensen.

Kim Bodnia on Claus, entinen nyrkkeilymestari jonka haaveissa siintää oma nyrkkeilysali. Hän päättää rahoittaa sen työskentelemällä lainojen velkojana.

Iben Hjejle on hurmaava ja petollinen Laura, jonka luo Bodnia lähetetään perimään saatavia. Kun uhkaukset eivät alkuunkaan tehoa naiseen, on Bodnia pulassa. Kuinka käy velkojen, kun valheellinen Laura heittää peliin koko viehätysvoimansa?

Käsikirjoitus
Nikolaj Peyk

Näyttelijät
Kim Bodnia
Casper Christensen
Erik Clausen
Rene Dif
Ole Ernst
Iben Hjejle
Freya Møller Sørensen
Brian Nielsen
Kjeld Nørgaard

Kesto
1 h 22 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Tanska (Dolby Digital 5.1)

Kuva
Widescreen 1.85:1 (anamorfinen)

Lisämateriaali
» Biographies
» Theatrical trailer
» Commentary by iben hjejle and lasse spang olsen
» The movie about the movie

R2

Suomijulkaisu joten kannet hieman poikkeavat ilmoituskuvasta

K15

 

 

 

 

 

D20

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 81 vrk 2 h 44 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 81 vrk 2 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.