SIISTIT LEFFAT
Hei! Jos kaipaat tietoa tuotteistani/ostamisesta, niin katsothan ensi myynti-ilmoituksestani, josta mahdolisesti olet kiinnostunut ja sen jälkeen www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Mikäli näistä ei löydy tietoa, niin laitatko vasta sen jälkeen kysymyksen, kiitos.

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA VOIT OSTAA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille! T. Juha

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa näytölläsi, kun klikkaat kohtaa Osta, hyväksyt sopimusehdot ja taas klikkaat Osta. Maksuohjeet myös lähetetään sähköpostilla Huuto.netistä sen jälkeen, kun edellä mainitut klikkaukset on tehnyt. Lähetän ostokset postin kautta, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni, tai sovittaessa saa noutaa. Noutamisesta on lisätietoja sopimusehdoissaIlmoitan postituksestani sähköpostilla (myös pyytämättä) ja liitteenä on kuva lähtevästä kirjekuoresta, jos sähköpostisi ei ole täynnä. Postipaketista lähetän myös tiedot ja seurantakoodin. Sovittaessa voin tuoda ostoksia korkeintaan ulos etupihalleni. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huuto.netille minulta ostetuista myynti-kohteista ja jos niitä ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan perittyä sen Huuto.netistä takaisin.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2€ C5 kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä on tuote joka mahtuu 2€:n kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään 2€n kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Ostamalla kerralla yli 40€:n myyntikohteen, tai myyntikohteitani jotka yhteensä maksavat yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan. Yli 40€:n ostokset lähetän enintään kahdessa C5 kirjekuoressa, tai yhdessä C4 kirjekuoressa (maksimissaan niihin mahtuu esim. 4 DVD:tä) ja mikäli ostokset eivät mahdu niihin, niin sitten lähetys Postipaketissa. 
*********************************************
TUOTETIEDOT

UUSI - MUOVEISSA!

Michael Jackson: The Life Of An Icon - DVD 

Dokumentti vuodelta 2011.

Featuring never before seen footage and exclusive interviews 
with Michael?s Mother Katherine and siblings Tito and Rebbie Jackson covering all the highs and also the lows in the King of Pop?s extraordinary life story uniquely told by those who knew him best.

Producer David Gest presents a feature length, definitive portrait of his best friend Michael Jackson through the eyes of family, friends and music legends including Smokey Robinson, Dionne Warwick, Nick Ashford & Valerie Simpson, plus many more.

Kesto
2 h 29 min

Teksti
Suomi
Ruotsi
Norja
Tanska ym.

Ääni
Englanti

R 2, 4

Kannen kieli: Englanti

K3

***********************************************************

D40

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 111 vrk 4 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 111 vrk 4 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.