Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

UUSI - MUOVEISSA! (Suojamuovi on hieman auennut yläkulmasta ja niissä on hieman tarran jälkeä!)

Mr 3000 - DVD

Komedia vuodelta 2004 ohjaus Charles Stone pääosissa Bernie Mac ja Angela Bassett.

Hän on vertaansa vailla. Hän on supertähti. Tai uskoo olevansa. Menestys on noussut baseball-tähti Stan Rossin (Bernie Mac) päähän. Lyötyään 3000. läpilyöntinsä ? maaginen raja Hall of Fameen pääsemiseksi ? hän lopettaa ja jättää joukkueensa pulaan. Mutta yhdeksän vuotta myöhemmin Stan ei ole vieläkään saanut ansaitsemaansa kunnianosoitusta. Kaiken lisäksi näyttää siltä, että hän onkin lyönyt vain 2997 lyöntiä peliuransa aikana. Stan päättää tehdä mahdottoman; palata joukkueeseen. Häneltähän puuttuu vain kolme hassua lyöntiä, joiden jälkeen hän oikeasti on vertaansa vailla oleva "Mr 3000" Mr 3000, pääosassa Bernie Mac (Oceans Eleven, Charlien enkelit  Kurvit suoriksi) on sympaattinen komedia miehestä, joka saa toisen mahdollisuuden  urheilussa, rakkaudessa ja elämässä.

Kesto
99 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi ym.

Ääni
Englanti

R2

Suomijulkaisu

K7

 

 

 

 

 

 

 

D37

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 77 vrk 12 h 32 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 77 vrk 12 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.