Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

UUSI - MUOVEISSA! 

Onnemme on vaarassa - That Uncertain Feeling - DVD

Klassikko  vuodelta 1941 ohjaus Ernst Lubitsch pääosissa Merle Oberon ja Melvyn Douglas.

Ja kaikki vain hikan takia!

Jill Barker on ollut kuusi vuotta naimisissa kiireisen vakuutusvälittäjä Larryn kanssa, ja hänellä on ongelmana usein toistuva hikka. Vasten parempaa tietoa hän antaa suostutella itsensä käymään psykoanalyytikko tohtori Vanguardin luona. Tämä vihjaa, että Jillin hikka voi johtua hänen avioliitostaan.

Jill, joka on aina pitänyt avioliittoaan hyvin onnellisena, näkee sen nyt uusin silmin ja huomaa, että hänen miehessään on todellakin monia vikoja. Hän päättää ryhtyä suhteeseen tohtori Vanguardin erikoisen potilaan, konserttipianisti Alexander Sebastianin kanssa. Hänen ilokseen hikka loppuu melkein heti. Ainakin väliaikaisesti...

Kesto
84 min

Tekstitys
Suomi

Suomijulkaisu

K3

K15

***********************************************************

D50

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 105 vrk 11 h 18 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 105 vrk 11 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.