SIISTIT LEFFAT
UUSIMMAT: www.facebook.com/siistitleffat
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT

UUSI - MUOVEISSA!

Rakkauden Sävel  - Inpromptu - DVD

Romanttinen komedia vuodelta 1991 ohjaus James Lapine pääosissa Judy Davis ja Hugh Grant.

Kiihkeä, leikkisä ja vangitseva romanttinen komedia kertoo tarinan röyhkeästä ja kiistellystä 1800-luvun feministikirjailijasta, George Sandista, ja tämän yllättävästä rakkauden kohteestaan: hyvätapaisesta säveltäjä Frédéric Chopinista. Vaikkuttavaan tähtikaartiin lukeutuvat Judy Davis (Miehiä ja vaimoja), Hugh Grant (Notting Hill) ja Emma Thompson (Järki ja tunteet) takaavat ihastuttavan, eloisan ja tulisen elokuvaelämyksen!
Boheemi provokaattori Sand (Davis) kuumentaa pariisilaistunteita pitämällä niin miesten vaatteita kuin lukuisia heistä rakastajinaan. Kaikki muuttuu kun Sand kuulee Chopinin (Grant) taivaallista musiikkia, eikä hän kaihda keinoja – vaikka se tarkoittaisi täydellistä tyylimuutosta – vangitakseen herkän, ujon ja rehellisen muusikon sydämen! Huipentuuko tämä rakkauslaulu crescendoon vai onko luvassa historian hienoin, keskeneräinen sinfonia?

Käsikirjoitus
Sarah Kernochan

Näyttelijät
Judy Davis
Hugh Grant
Mandy Patinkin
Bernadette Peters
Julian Sands
Ralph Brown
Georges Corraface
Anton Rodgers
Emma Thompson

Kesto
103 min

Teksti
Suomi

Ruotsi
Norja
Tanska YM.

R2

Suomijulkaisu

K3

***********************************************************

D67

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 109 vrk 13 h 39 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 109 vrk 13 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.