SIISTIT LEFFAT
HUOM! Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskuluista. C5 kirjekuoressa ne ovat alkaen 2,50€ ja siihen saattaa mahtua myös kaksikin tuottettani. * POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN OVAT MAKSIMISSAAN 5,90€. * LISÄTIETOJA ? www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa ostoksille!
*************************************
Ei hintojen alennuksia tarjouksien mukaan. Tarvittaessa ohjeita ostamiseen linkistä: https://www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskulut C5 kirjekuoressa ovat 2,50€ ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote mahtuu C5 kirjekuoreen myös toisen tuotteen kanssa, jos ilmoituksessa ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa, tai postipaketissa. HUOM! Postituskuluni postipaketissa Manner-Suomeen ovat 5,90€, vaikka ostaisi kerralla miten paljon tahansa.
*************************************
KUNTO; UUSI - MUOVEISSA! (Etukannessa on pieniä painauman jälkiä)
*************************************
TUOTETIEDOT: [SUOMITEKSTIT]
 KUVIEN TUOTE

Saving Mr. Banks - DVD

Draama vuodelta 2013 ohjaus John Lee Hancock pääosissa Emma Thompson ja Tom Hanks.

Tämän arvostelumenestykseksi nousseen elokuvan pääosissa ovat Tom Hanks ja Emma Thompson. Tositarinaan perustuva elokuva kertoo Disneyn rakastetun Maija Poppasen syntyvaiheista. Walt Disney (Hanks) halusi pitää tyttärilleen antamansa lupauksen ja taisteli 20 vuotta saadakseen itsepäisen kirjailijattaren P.L. Traversin (Thompson) luovuttamaan oikeudet elokuvaan. Mutta vasta oman monimutkaisen lapsuutensa läpikäyminen auttaa Waltia ymmärtämään Traversia vaivaavat aaveet, ja yhdessä he vapauttavat Maija Poppasen valkokankaalle.

Käsikirjoitus
Kelly Marcel

Näyttelijät
Emma Thompson
Tom Hanks
Colin Farrell
Ruth Wilson
Paul Giamatti
Rachel Griffiths
Jason Schwartzman
Bradley Whitford
BJ Novak
Kathy Baker
Dendrie Taylor
Ronan Vibert
Mia Serafino
Victoria Summer
Kristopher Kyer

Kesto; 2 h 8 min

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Norja
Venäjä
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)
Venäjä (Dolby Digital 5.1)

K12

  ****************************************************** 
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Mikäli ei arvioni ole 10, niin levyssä on silloin joitain jälkiä ja kun se on 10- niin silloin se on hyvin lähellä uudenveroista kuntoa. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos koteloissa/kansissa on mielestäni normaalia enemmän kulumisesta tai tarroista jääneitä jälkiä ja mikäli kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinneistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D67) 180921

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  14,90 €
  Sulkeutuu 109 vrk 4 h 58 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  14,90 € Sulkeutuu 109 vrk 4 h 58 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.