Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:  [SUOMITEKSTIT]

UUSI - MUOVEISSA! (Suojamuovissa on hieman tarran jälkiä)

Small Time  -  DVD

2014

Nuori Freddy asuu kotona äitinsä kanssa ja on juuri valmistunut lukiosta, mutta päätti siirtyä college siirto alkaa työskennellä isänsä kanssa kuin autokauppias. Jotain, että hänen äitinsä on täysin vastaan eikä lainkaan hyväksyttävää. Freddy näkee tilaisuutensa ja nopeasti oppia kaikki bilhandlarknep ja temppuja, kun hän Bondar enemmän isänsä kanssa. Jotain hänen isänsä ylpeä ja ihaillen näyttää, kun Freddy kasvaa rooli täysimittainen Super myyntimies hieman ripaus pelaaja aivan kuten itse.

Ohjaaja:  Joel Surnow

Näyttelijät:  Bridget Moynahan, Dean Norris, Christopher Meloni, Devon Bostick, Amaury Nolasco, Xander Berkeley, Kevin Nealon, Garcelle Beauvais, Ashley Jensen

Kesto:
95 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

Ikäraja:  K-7

Pohjoismainen julkaisu

***********************************************************

D14

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 77 vrk 23 h 13 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 77 vrk 23 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.