Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Olosuhteiden pakosta, minulta ostaminen edellyttää nykyään positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä.Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT - SUOMIJULKAISU]

UUSI - MUOVEISSA!

Tripillä - High Road - DVD

Komedia vuodelta 2011 ohjaus Matt Walsh pääosissa Kathryn Burns ja Lizzy Caplan.

Tervetuloa mukaan hulvattomalle matkalle Yhdysvaltain ykköskoomikoiden kanssa! Stoner-komedian on ohjannut niin Kauheassa kankkusessa kuin Lasketussa ajassa esiintynyt koomikko Matt Walsh.

Komediaa tähdittävät muun muassa Ed Helms (Kauhea kankkunen-elokuvat), Zach Woods (Konttori), Joe Lo Truglio (Superbad, Pineapple Express) ja Lizzy Caplan (True Blood).

Parikymppinen Fitz jakaa aikansa bändinsä, tyttöystävänsä ja pilven myynnin välillä. Kun sekä tyttöystävä sekä bändi hylkäävät Fitzin ja eräs hänen asiakkaistaan joutuu poliisin nappaamaksi, lähtee Fitz pilviselle pakomatkalle naapurinsa kapinallisen teinipojan kanssa.

Käsikirjoitus
Matt Walsh
Josh Weiner

Näyttelijät
Kathryn Burns
Lizzy Caplan
Michael Coleman
Andrew Daly
Abby Elliott
Rich Fulcher
Kyle Gass
Curtis Gwinn
Brandon Johnson
Matt Jones
Joe Lo Truglio
Shannon Joy Madden
Seth Morris
Steve Moulton
Joe Nunez
Horatio Sanz
Zach Woods

Kesto
80 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti 

Suomijulkaisu

K12

***********************************************************

D38

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 88 vrk 5 h 46 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 88 vrk 5 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.