SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen vain 2€ ja siihen saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani
Katso tarvittaessa lisätietojani: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Ostamalla kerralla yli 40€:lla, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisätyvät hintaan!

Kuvaus

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, mutta en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin minun on valitettavasti annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Enemmän lisätietojani esim. noudoista löytyy sopimusehdoista jotka ovat tuossa oikealla. P.S. Tiedän, että nämä tiedot tässä ennen kohteen tietoja harmittaa monia, kun niitä on näin paljon, mutta kun uusia Huutonetin käyttäjiä tulee joka päivä, niin siksi nämä tiedot ovat heti alussa, niin ehkä säästyy kysymyksiltä minulta ostamisesta ja ainahan näiden yli voi hypätä tuotetietoihin tai vaikka suoraan kohtaan Osta.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa, ja se siis lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Kannattaa, siis katsoa, jos valikoimastani samalla löytyisi ostettavaksi vaikkapa toinen mieleinen tuote joka mahtuisi samaan kirjekuoreen, niin saisi molemmat yksillä 2€ postikuluilla kotiin. Huom! Mikäli kertaostos minulta ylittää 40€, niin postikuluja ei ostajan tarvise maksaa Manner-Suomeen erikseen, eli ns. ollenkaan, jos toimitus on postitse. Ahvenanmaalle postituskulut tapauskohtaisesti. Noutaessa yli 40€ ostoksista saa alennusta 2-6€ riippuen siitä mitä postitus olisi maksanut.
*********************************************
TUOTETIEDOT [SUOMITEKSTIT]

UUSI - MUOVEISSA!

Troy - Troija - DVD

Seikkailu vuodelta 2004 ohjaus Wolfgang Petersen pääosissa Brad Pitt ja Eric Bana.

Brad Pitt tarttuu miekkaan ja tuo lihaksikkaan ja synkän olemuksensa kreikkalaissoturi Akilleen rooliin tässä loistokkaassa mukaelmassa. Orlando Bloom ja Diane Kruger näyttelevät legendaarisia rakastavaisia jotka syöksevät maailman sotaan, Eric Bana esittää prinssiä joka uskaltaa kohdata Akileen, ja Peter O'Toole hallitsee Troijaa kuningas Priamoksena. Ohjaaja Wolfgang Petersen luo uudelleen muinaisen maailman, josta löytyy uljaita sotalaivoja, taistelevia armejoita, massiivinen linnoituskaupunki ja valtava Troijan puuhevonen

Käsikirjoitus
Tim Thomerson
David Benioff

Näyttelijät
Brad Pitt
Eric Bana
Orlando Bloom
Diane Kruger
Sean Bean
Brian Cox
Peter O'Toole
Brendan Gleeson
Saffron Burrows

Kesto
156 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

Pohjoismainen julkaisu

K15

***********************************************************

D71

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 99 vrk 22 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 99 vrk 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.