SIISTIT LEFFAT
Postituskuluni C5 kirjekuoressa on alkaen 2€ johon saattaa mahtua myös kaksikin tuotettani.
Ostamalla kerralla yli 40€, niin postituskuluni Manner-Suomeen sisältyvät hintaan.
UUSIMMAT: www.facebook.com/siistitleffat
LISÄTIETOJA: www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
TUOTETIEDOT:

UUSI - MUOVEISSA!

Waiting - luuserit liemessä - DVD

Koulun penkkiä ei kannata kuluttaa saati uraa rakentaa, mikäli aikoo ehtiä nauttimaan elämästä! Tämä ainakin on Montyn (RYAN REYNOLDS) elämänfilosofia ja kaveri on täysin tyytyväinen tarjoilijan hommiin, joita on piisannut aina high schoolin päättymisestä lähtien. No joo, eihän tarjoilijat miljoonia tienaa, mutta Monty tietää että hänellä on silti asiat harvinaisen hyvin ? hänen työpaikkansa on ravintola Shenanigan, missä mitä tahansa voi tapahtua ja usein tapahtuukin. Siviilissä Monty on väsymätön bilettäjä, jonka kunto pysyy kovana tyttöjen perässä juostessa ? mutta työpaikalla pelataan erilaista peliä henkilökunnan kesken. Ja se peli sopii sekä pelimiehille että -naisille?

Tervetuloa ravintola Shenaniganiin! Takaamme teille mieleenpainuvan katseluelämyksen jatilaisuuden tutustua ravitsemusliikkeemme "värikkäisiin" työntekijöihin. Luvassa on 100% mautonta huumoria, jonka keskiössä on tarjoilijahörhöjä, himmeitä tiskaajia, ehdottoman epähygieenistä keittiökohellusta ja loputtoman paljon löysää puhetta seksistä. Tämä komedia tarjoaa rasvaisen katsauksen ravintolabisnekseen ja saa sinut miettimään, olisiko sittenkin syytä jäädä kotiin syömään?

Kesto
89 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 5.1)
Englanti (DTS)

Kuva
Widescreen 1.77:1 (anamorfinen)

Ohjaus
Rob McKittrick

Käsikirjoitus
Rob McKittrick

Näyttelijät
Ryan Reynolds
Anna Faris
Justin Long
David Koechner
Luis Guzman
Chi McBride
John Francis Daley
Kaitlin Doubleday
Robert Patrick Benedict

R2

Suomijulkaisu

K-15

***********************************************************

D10

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 111 vrk 8 h 28 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 111 vrk 8 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.