Kuvaus

Turhauttaako sinuakin pitkien viestien kirjoittaminen älypuhelimen tai tabletin pienellä virtuaalisella näppäimistöllä? Nyt voit vihdoin tehdä mobiililaitteilla kirjoittamisesta yhtä helppoa kuin tietokoneella. Toimii ainakin Android(Samsung, OnePlus, Sony, Nokia, Huawei jne...) ja Applen(iPhonet, iPadit) laitteissa.

Bluetooth-näppäimistöllä kirjoittaminen sujuu yhtä näppärästi kuin kannettavalla tietokoneella. Näppäimistö painaa vain vajaat 350 grammaa. Näppäinten yläpuolella on kätevä syvennys, johon saat puhelimen tai tabletin pystyyn kirjoittamisen ajaksi.

Bluetooth-tekniikan(laitteessasi tulee olla vähintään Bluetooth 3.0  tuettu) ansiosta näppäimistön voi liittää kaikkiin uusiin tabletteihin, älypuhelimiin ja tietokoneisiin. Näppäimistöstä löytyvät myös pohjoismaisten kielten kirjaimet. Näppäimistö ladataan Micro USB-kaapelilla.

Ensimmäisellä kerralla pitää muodostaa yhteys tablettiin, puhelimeen tai tietokoneeseen. Kun pariliitos on kerran tehty ja näppäimistö käynnistetään seuraavan kerran, laitteet muodostavat yhteyden automaattisesti.

Näppäimistö on kaksikanavainen: Sitä voi käyttää kahden laitteen kanssa. Laitteesta toiseen vaihdetaan vaihtamalla kanavaa eikä yhdistämistä tarvitse tehdä erikseen.

 • Toimintasäde on 8-10 metriä.
 • Bluetooth versio 3.0
 • Käyttöaika yli 40 tuntia.
 • Latausaika 2-3 tuntia.
 • Paino 326g.
 • Mitat noin  289 * 156 * 16 mm.
 • Väri: Musta.

Mukana tulee tukevassa laatikossa näppäimistö, pieni suomenkielinen käyttöohje sekä micro USB-kaapeli. TÄMÄ TUOTE ON MUSTA VÄRILTÄÄN, myös kaapeli on musta.Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

 • Toimitus postitse postipakettina tai noutona Vantaalta. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
   
 • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24,90 €
Sulkeutuu 42 vrk 5 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24,90 € Sulkeutuu 42 vrk 5 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.