Kuvaus

Kuvaus

Jakso 33 ? Kylmävarastossa
Sankareillamme on käytössään palavan CHIn voimalla kulkevat ajoneuvot, joilla he saavat metsästäjät perääntymään. Tutkiessaan metsästäjien valloittamia alueita he eivät kuitenkaan löydä kukistettuja eläimiä? Mitä niille on tapahtunut? Eläimiä on kadonnut jäljettömiin ympäri CHIMAa? Fangar on vaihtanut strategiaa.

Jakso 34 - Lumisotasilla
Laval tutustuttaa Li?Ellan leijonakaupunkiin, ja heidän suhteensa syvenee. Kun Lavalin ajatukset ovat muualla, tärkeä taistelu metsästäjiä vastaan menee sivu suun. Tormak liittyy mukaan taisteluun ja pelastaa päivän. Leijonakuningas Lagravis kaapataan ja tuodaan jäälinnakkeeseen. Kenestä tulee nyt leijonaheimon johtaja?

Jakso 35 - Kuninkuuden Taakka
Lavalin isä on kaapattu, ja Lavalin on pakko ottaa vastaan leijonaheimon kuninkaan tehtävä? vaikka se ei oikein ole hänen heiniään. Metsästäjät hyökkäävät vielä kerran voimalla leijonakaupunkiin. Feeniksheimon on tultava apuun jälleen kerran, mutta Fangar ei suostu lannistumaan taistelematta. Hän saa viimeisen sanan?

Jakso 36 - Liukkailla Jäljillä
Samalla kun Laval yrittää pelastaa kuninkaat ja Li?Ellan, Flinx sulattaa vahingossa Fangarin palkintohuoneen. He päätyvät suurtaisteluun metsästäjiä, skorpioneja, hämähäkkejä ja lepakoita vastaan. Kun Fangar näkee Flinxin voimat läheltä, hän haluaa napata pojan millä hinnalla hyvänsä.

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!

  •  
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 82 vrk 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 82 vrk 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.