Kuvaus

UUSI kirja.

Uusi sarjakuvantekijän oppikirja on Ilpo Koskelan, kokeneen ja palkitun tekijän laatima katsaus sarjakuvien tekemisen kiehtovaan maailmaan. Nyt ilmestyvä, loppuunmyydyn kirjan uudistettu laitos on päivitetty ajan tasalle mm. uusin kuvitusesimerkein.

Uudessa sarjakuvantekijän oppikirjassa perehdytään tehokkaasti alan perusasioihin aina ideoinnista ja käsikirjoittamisesta sarjakuvan suunnitteluun, luonnosteluun, piirtämiseen ja värittämiseen - tieto-tekniikkaa unohtamatta. Lisäksi kirjassa esitellään uusia, kehittyneitä työtapoja ja kerrotaan tekijän-oikeuksista, kustantamisesta ja markkinoinnista. Opas sisältää harjoitustehtäviä.

Ilpo Koskelan (s. 1958) sarjakuvia on julkaistu suomalaisissa lehdissä jo 30 vuoden ajan. Koskela on julkaissut kahdeksan sarjakuva-albumia, joita on käännetty useille kielille. Oppikirjamuotoisia teoksia hän on laatinut kolme. Koskela on opettanut sarjakuvaa Oulun taidekoulussa 14 vuoden ajan ja vetänyt useita alan kursseja sekä luentosarjoja niin Suomessa kuin ulkomailla.

Hintaan lisätään toimituskulut 6€


Tutustu myös verkkokauppaani, siellä on lisää tuotteita

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 9 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 99 vrk 9 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.