Kuvaus

Kuvaus

Looppuunmyyty suomijulkaisu.Uusi ja Muoveissa

 

  • "TAKUULLA YKSI RUOTSIN PARHAISTA TV-SARJOISTA!" – Aftonbladet

Alex Löfström (Felix Herngren) on 39-vuotias hammaslääkäri, joka muuttaa takaisin lapsuudenkotiinsa Saltsjöbadeniin, jonka yhtä osaa kutsutaan nimellä Solsidan. Alexin mukana muuttaa myös tyttöystävä Anna Svensson (Mia Skäringer), joka odottaa parin ensimmäistä lasta. Anna työskentelee näyttelijättärenä, ja tuntee itsensä hieman vieraaksi Alexin kotikulmilla. Alexin äiti Margareta (Mona Malm) on myynyt Alexille ja Annalle talonsa, mutta luulee silti yhä asuvansa siellä. Lapsuusmaisemissa Alex tapaa jälleen parhaan ystävänsä "Fredde" Schillerin (Johan Rheborg), joka asuu kaupungin hienoimmassa talossa tyylikkään vaimonsa "Mickanin" (Josephine Bornebusch) ja kahden lapsensa kanssa. Ove Sundberg 
(Henrik Dorsin) on toinen Alexin lapsuusystävistä, ja hän on todennäköisesti koko Saltsjöbadenin tylsin ja pihein ihminen. Hänen vaimonsa Anette (Malin Cederbladh) on veistetty samasta puusta, ja tämä pari aiheuttaa harmaita hiuksia varsinkin Alexille.

Formaatti
DVD alue 2

Alkuperäismaa
Suomi

Kesto
228 min

Väri/Mustavalkoinen
Väri

Televisiosysteemi
PAL

Kannen kieli
Suomi

Teksti
Suomi

Ääni
Ruotsi

Kuva
Widescreen (anamorfinen)

  • Solsidan: Jakso 1

    22 min

    Kausi 1. Jakso 1/10. Alex ja hänen avovaimonsa Anna odottavat ensimmäistä lastaan ja he muuttavat Alexin lapsuudenkotiin Saltsjöbadeniin. Alexin äiti Margareta ei kuitenkaan ole valmis muuttamaan pois kotitalostaan.

  • 2

    Solsidan: Jakso 2

    22 min

    Kausi 1. Jakso 2/10. Alex uskoo Annan pettäneen häntä näyttelijä Ola Rapacen kanssa, jolloin Ola olisikin tulevan lapsen isä. Fredden grillausvimma menee niin pitkälle, että Mickan ehdottaa jo vieroitushoitoa.

  • 3

    Solsidan: Jakso 3

    22 min

    Kausi 1. Jakso 3/10. Alex ja Anna saavat tietää lapsen sukupuolen. He eivät osaa valita lapselleen nimeä, joten Margaretha sotkeutuu asiaan. Fredden mielestä hän vaihtaa vaippoja useammin kuin Mickan. Alexin harmiksi vanha lapsuudenystävä ilmestyy maisemiin.

  • 4

    Solsidan: Jakso 4

    22 min

    Kausi 1. Jakso 4/10. Alex ja Fredde kilpailevat illallisruoissa. Kisa päättyy ylilyönteihin. Anna lähtee Mickanin mukaan kuntosalille, mutta hänellä on vaikeuksia sopeutua ryhmään.

  • 5

    Solsidan: Jakso 5

    22 min

    Kausi 1. Jakso 5/10. Anna yrittää ostaa lastenrattaita. Häntä ahdistaa, tuleeko hänestä hyvä äiti? Fredde huolestuu hiustenlähdöstä ja peittelee kaljuuntuvaa päätään erilaisilla päähineillä.

  • 6

    Solsidan: Jakso 6

    22 min

    Kausi 1. Jakso 6/10. Alex huolestuu ikääntymisestä ja omasta viehätysvoimastaan. Fredden mukaan mies komistuu vanhetessaan ja Alex haluaa testata teoriaa. Mickan järjestää Victorille juhlat, joiden pitää voittaa Lussanin lastenkekkerit.

  • 7

    Solsidan: Jakso 7

    22 min

    Kausi 1. Jakso 7/10. Alex ja Anna kyllästyvät pinnallisiin ystäviinsä. Mutta eivät uudetkaan ystävätkään ole sen kummoisempia. Freddellä on ongelmia verottajan kanssa.

  • 8

    Solsidan: Jakso 8

    22 min

    Kausi 1. Jakso 8/10. Mickan viettää aikaa italiailaisen miehen kanssa ja Fredde tulee mustasukkaiseksi. Fredde päättää kostaa, mutta se ei olekaan niin helppoa.

  • 9

    Solsidan: Jakso 9

    22 min

    Kausi 1. Jakso 9/10. Fredde ja Alex suunnittelevat saaristojuhannusta perheidensä kanssa. Alexin harmiksi mukaan tuppautuu Palle ja Ove. Tuskin ensimmäistäjään snapsia on tarjoiltu, kun saarella jo juonitellaan ja petetään.

  • 10

    Solsidan: Jakso 10

    22 min

    Kausi 1. Jakso 10/10. Anna synnyttää ja Alexilla on vaikeuksia pitää Anna tyytyväisenä, eikä Margaretakaan yritykset auta. Alexin remonttimiehet jättävät sotkun jälkeensä, jolloin Fredde joutuu ottamaan homman haltuun.

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!

  •  
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 39 vrk 9 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 39 vrk 9 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.