Kuvaus

(437) Huudettavana kuvan UUSI toppatakki tytölle kokoa 150 cm. Ostettu tytölle varastoon tulevaa talvea varten, mutta kasvupysähdyksen vuoksi onkin jo pieni. Takki on merkiltään SKILA SPORT. Materiaali windtech-kangasta , joka suojaa tuulelta ja sateelta, säätelee ruumiinlämpöä, haihduttaa kosteutta, kerää ja johtaa lämpöä ja on kevyt ja kestävä. Neppareilla kiinnitettävä huppu, jonka saa siis halutessaan pois. Edessä täyspitkä vetoketju ja helmaosassa molemmin puolin vetoketjulliset taskut. Edessä vetoketjun päällä tuulensuojaläppä, jossa tarrakiinnitys. Laput kiinni.

Huutoon kuuluu myös kuvan UUDET toppahousut tytölle koossa 150 cm. Ostettu myöskin tytölle varastoon tulevaa talvea varten, mutta kasvupysähdyksen vuoksi ovatkin jo pienet. Merkki JESS. Housuissa vetoketju + neppari, vyötäröllä vyönlenkit. Edessä molemmin puolin vetoketjulliset taskut. Myös takana yksi vetoketjullinen tasku. Vyötärö venyttämättä 66 cm, mutta vyötäröllä leveähkö kuminauha, joten joustoa löytyy. Housujen kokonaispituus 96 cm. Lahkeiden alla lumilukot, eli erillinen kangas jossa lahkeessa kuminauha, mikä estää lumen pääsyn kenkiin. Laput kiinni, joten sopii vaikka lahjaksikin.

Takki ja housut siis eivät ole samaa merkkiä, mutta värityksensä vuoksi sopivat erittäin hyvin yhteen. Housujen vyönlenkeissä ja takana vyötärön alapuolella on samanväristä kuvioitua kangasta kuin takissakin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 16 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

57,80 € Sulkeutuu 65 vrk 16 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.