Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Muoveissa oleva uusi leffapokkari.

 

HUOMIOITHAN TÄMÄN:

Jos tuote on käytetty, tällöin käytön jälkeä luonnollisesti löytyy. Pyrin aina mainitsemaan kaiken oleellisen mutten kuitenkaan käytä ihan suurennuslasia, jolloin jotain saattaa jäädä huomaamatta. Osa tuotteista on uusia/käyttämättömiä.

Voitettuasi huutokohteen, otathan yhteyttä mahdollisimman nopeasti sähköpostitse. Toivon yhteydenottoa ja maksua viikon sisällä, jottei tarvitse päivystää maksusuorituksen näkymistä. Jos seitsemän päivää on kulunut ilman yhteydenottoa tai maksusuoritusta, katson kaupan ostajan puolelta perutuksi ja joudun näin huomioimaan sen myös palautteen annossa. Myynnistä menee provisio ja sen hyvittämiseksi tulee antaa negatiivinen palaute. Pyrin olemaan kaupoissa joustava ja jos jotain mutkaa matkassa, kannattaa ottaa yhteyttä.

Postittelen mahdollisimman pian mutten kuitenkaan päivittäin; pääsääntöisesti teen postitusreissun arkipäivinä kerran tai kahdesti viikossa. Joskus syystä tai toisesta saattaa olla viiveitä. Voit hoputtaa minua kohteen sulkeuduttua sähköpostitse, mikäli postituksella on erityinen kiire. Muutoin oletan, että jaksat kärsivällisesti tovin odotella =)

Jos kohteessa lukee vain postitus, se myös tarkoittaa postitusta. Postikulut ovat aina arvio ja kulut ovat ne, jotka kohteessa ilmoitan - en palauttele enkä peri lisää. Yhdistelen toki mahdollisuuksien mukaan kuluja. Postin toiminnasta en ota vastuuta.

Toivon puolin ja toisin reilua kaupankäyntiä sekä iloista mieltä =) Kiitos!Myynnissä haut: Altitude, Burberry, CupCake, El Naturalista, Esprit, Gant, Halti, Helly Hansen, H&M, Marimekko, Me&I, Me Too, Molo Kids, Nike, Kids, Peak Performance, Peak, Polarn O. Pyret, PO.P, Puma, ReimaTec, Ticket To Heaven, Vero Moda, Duns, Hatley, Timberland, Iittala, Converse, Samsung, ElNaturalista, Camper, Art, Monsoon, iphone, Zara,

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Lähtöhinta:
0 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.11.2017 15:08

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.