Kuvaus

V/A "Pennies from Heaven" (Decca the Vintage series DDV 5007/8 MONO) v. 1978

Tuplavinyyli (2LPS) avattavalla kannella (Gatefold sleeve)

UK-PRÄSSI

GENRE. 30-luku, big band era. Pennie from Heaven oli BBC-yhtiön TV-sarja, jota aletttiin esitää v. 1978. Sarjan päähenkilönä oli  Bob Hoskinsin "Arthur", musiikkimies, jolla oli huikeita unelmia niin musiikin kuin elämän lojenkin suhteen. Bobin ohella pääosissa esiintyivät: Gemma Craven, Cheryl Campbell sekä Kenneth Colley

Musiikkina oli 29 helmeä 30-luvun Brittein Saarten big band-aikakaudelta. Levytykset ovat sis alkuperäisäänityksiä. Artisteina mm. The Street Singer "Pennies from Heaven", Green Keller, Phyllips Robins, Al Bowlly with Lew Stone and his Band "My woman", Roy Fox and his band, Denny Dennis with Roy Fox and his Band "Roll over prairie moon", Ambrose and his Orchestra, Charlie Kunz jne. jne.

Sarjahan näkyi myös täällä Suomessa ja oli aivan HELMI. Olisi hieno nähdä uudestaan!!!

KUNTO: Olen soittanut useita biisejä Yöradiossa 80-luvulla ja näistä on merkintöjä keskiaukealla ja takakannessa. Etukansi on siisti. Vinyylit ovat erinomaisessa kunnossa. Kuulin yhden biisin kohdalla pari rapsahdusta. Mikään biisi ei pompi eikä niissä kuulu rahinaa. Pidän kokonaisuutta EXCL- ja VG+++ välillä. Ei ihan erinomainen, mutta liki.

Googlaa lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT…Kuuntele tämä levy!

Jos olet voittanut useamman kohteen, odota mun ilmoitusta toimitusmaksun suuruudesta, jotta saat kaikki voittosi samassa paketissa (jos niin haluat). 

Ilmoituksessa näkyvä toimitusmaksu on yhtä kuin postimaksu sekä pakkauskulu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
6 €
Sulkeutuu 7 vrk 15 h 51 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 6 € Sulkeutuu 7 vrk 15 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.