Kuvaus

Kaakeli laatalle on joku tehnyt hienon taide teoksen, vaakuna ja armeija ase sotilas laivasto aihe... Keskellä on muisto Atlantilla olleesta Merisota harjoituksesta monen eri valtion kesken, kaikkien piti toki totella ylikomentajaa USA Navy....Saksa oli siinä mukana, siksi vaakunassa on Nato tähti... Keraamisen laatan koko on 11x11cm ja paino 126g. 

MIL10MZ013 Laivasto ja merisota harjoitus Atlantilla,  Saksa....Sota-alus laiva sotalaiva marine 

VIKA: Kun irroitin laattaa seinästä, niin väänsin liikaa ja se murtui, liimasin palan kiinni....siksi arvo on matala.

NATO oli aikoinaan vahva liitto, ilman vastustajaa ja vihollista...toki virallista vihollista ei ole , mutta "käytävä mielipide" on että iso kombinaatio Venäjä -Kiina ja Eur-Aasia voisi olla vastustaja....tosin ehkä täysin ylivoimainen, sillä maailman  toiseksi suurin armeija ja laivasto rakentaja -tuottaja on Kiina,   toiseksi suurin armeijan puolustusaseiden myyjä on Venäjä....Kiina valmistaa liki kaiken omiin tarpeisiinsa.. Kiina valmistaa ja myy  sotatavaraa vientiin,  vaikka oma armeija tarvitsee kaiken hyvän. Kiinan sotilasta pidetään erittäin hyvänä. Elämme kummallista aikaa, joka pvä käydään kauppasotaa vastaan Kiina ja uutiset yrittävät esittää sen heikkona ja vaarallisena valtiona, iso propaganda mylly pyörii...itse ostan mielusti aina juuri kiinalaista ;) 

Fakta on, että ihmiskunnasta asuu 60% Aasiassa ja Kiinan tekninen etevyys on johtanut siihen, että Kiinaa vakoillaan, toki omalle kansalle syötetään pajunköyttä, muka Kiina vakoilee meitä....;) Kuka keksi ensin 5G ? Kiinan HUAWEI ja se oli paha juttu, kova kolaus länsimaille.... ei vieläkään olla toipuneita, muut jyrää meitit...nyt niillä on jo 6G.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 21 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 95 vrk 21 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.