Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!


1. Carole Buck: SULHASPOIKA. Suomentanut I. Hakala. 1997 Harlequin Viettelys. 160-sivuinen nidottu kirja, jotain kannen nurkan kulumaa (ks. kuva) lukuun ottamatta ehjä ja siisti, esilehden alareunassa tarra, ei (muita) merkintöjä.

Sulhaspoika (1997; Zoe and the Best Man 1996) -romaanin päähenkilö on Zoe, jonka Terry Bellehurst oli junaillut "vapaaehtoiseksi" vahtimaan sulhaspojan tuloa. "Peachy Keenen ja Luc Devereauxin vihkitoimituksen alkamiseen oli aikaa enää kymmenkunta minuuttia, mutta sulhaspoikaa ei näkynyt eikä kuulunut. Eräs morsiamen ystävättäristä toivoi hartaasti, että mies ilmestyisikin vasta sitten, kun häät olisi juhlittu ja hän olisi lähtenyt New Orleansista kotimatkalle Washingtoniin. Hän ei suinkaan toivonut miehelle sattuneen mitään ikävää, Zoe Alexandra Armitage vakuutteli itselleen katsellessaan hiljaiselle puistokadulle. Saihan hän kiittää tätä siitä, että oli hengissä..."

Carole Buck on television uutistoimittaja ja elokuva-arvostelija, ja hän asuu Atlantassa. Poikamiestyttönä Carole ehti harrastaa kaikenlaista kakkujen koristelusta balettiin ja matkusteluun asti. Lisäksi hän kerää sammakoita, vaikka ei suutelekaan niitä. Rakkautensa kohteeksi Carole nimeää elämän itsensä ja toivoo asian käyvän ilmi kirjoista, joita hän kirjoittaa.

 

2. Sandra Chastain: HIBISKUKSEN KUKKA. Suomentanut Susanna Luhtala. 2002 Harlequin Viettelys. 160-sivuinen nidottu kirja, takakannessa vähän taittumaa, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Hibiskuksen kukka (2002; Bedroom eyes 2001) -teoksessa Anne Harrisin on löydettävä mies – pian. Hän tilaa itselleen "poikamiehen kirjekuoressa", fantasiarakastajan, jolla on fantasiamenneisyys, vain saadakseen pomonsa vakuuttuneeksi siitä, että hän on naimisiin menevää tyyppiä – se kun on pomolle ensiarvoisen tärkeää. Muutamien perin omituisten käänteiden jälkeen fantasia uhkaa kuitenkin muuttua todeksi… mikä on tietenkin pelkästään hieno asia. Mutta siitä Anne ei voi tietenkään tietää – vielä.

Sandra Chastainin romaaneista ovat suomeksi ilmestyneet Jälleen häät (1989; For love of Lacey), Kaunis kapinallinen (1990; Showdown at Lizard Rock) ja Hibiskuksen kukka (2002; Bedroom eyes).

 

3. Susan Meier: LUKITUT TUNTEET. Suomentanut Merja Ylösmäki. 2002 Harlequin Julia-sarja. 160-sivuinen nidottu kirja, takakannessa tarran jälkeä, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Lukitut tunteet (2002; The Boss´s Urgent Proposal 2002) –teoksessa Olivia Brady on korviaan myöten rakastunut komeaan pomoonsa Josh Nicholsoniin, joka ei kuitenkaan näe hänessä muuta kuin sihteerinsä. Lopulta Olivia tuskastuu tilanteeseen ja päättää lähteä koko kaupungista. Kun Josh saa kuulla sen, hän vaatii Oliviaa jäämään ja tarjoaa talostaan Olivialle asuinsijat. Kun vaalea kaunotar on jatkuvasti Joshin lähituntumassa, mies tajuaa tarvitsevansa Olivialta muutakin kuin erinomaista työpanosta. Sitoutuminen ei silti tule kysymykseenkään – itsensä polttanut varoo tulta. Onnistuuko Olivia palauttamaan Joshin luottamuksen elämään? Saavatko kiihkeät suudelmat tunteiden lukot auki?

Susan Meier kirjoittaa kokopäivätyönään Harlequin-romaaneja. Hän on aikaisemmin työskennellyt toimihenkilönä, pitänyt palstaa kotikaupunkinsa sanomalehdessä ja johtanut hyväntekeväisyys-järjestön paikallisjaostoa. Susanin suurin ilonaihe ovat aina olleet hänen lapsensa, jotka jaksavat alati ihmetyttää häntä. Susan on ollut naimisissa kaksikymmentä vuotta miehensä Michaelin kanssa ja pitää rooleistaan äitinä ja vaimona. Ne ovat hänen mielestään elämän rikkaus. Hän yrittää tuoda esille kirjoissaankin, miten tärkeitä hyvät ja lämpimät ihmissuhteet meille kaikille ovat. Susan Meierin romaaneista ovat ilmestyneet suomeksi Hyvää joulua, isi! (1999; Merry Christmas, Daddy), Lukitut tunteet (2002; The Boss´s Urgent Proposal), Melkein perhe (2002; Almost a wife) ja Prinssin tulevaisuus (2006; Prince baby).

 

4. Dana Marton: VAARAVYÖHYKKEELLÄ. Suomentanut Pertti Koskela. 2011 Harlequin Musta ruusu. 253-sivuinen nidottu kirja (18,5 x 12,5 cm), jotain kannen nurkan pientä kolhua (ks. kuva) lukuun ottamatta ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Vaaravyöhykkeellä (2011; Tall, Dark and Lethal 2008) on kolmas osa jännittävästä viisiosaisesta Trilleri-minisarjasta. Ei kannata olla väärässä paikassa väärään aikaan tai elämä voi muuttua hetkessä painajaiseksi... Pikkukaupungissa räjähtää ja pakomatka alkaa... Nainen kiljui ja tappeli vastaan parhaansa mukaan, ja Cade Palmer katui, että oli vaivautunut pelastamaan tämän. Vakoilutehtävien aikaiset viholliset olivat löytäneet hänet, ja naapurin äkäpussi oli hänkin vaarassa. Cade ei voinut antaa viattomien kärsiä menneisyytensä vuoksi ja siksi hänellä oli sylissään viisikymmentä kiloa rimpuilevaa raivoa. Hän oli pelastamassa naista, joka ei halunnut tulla pelastetuksi. Loistavaa! Vaikka Cade keskittyy pakenemiseen, hän ei voi olla tuntematto muodokkaita kurveja, hamuilematta hiukan enemmän kuin on ehdottoman välttämätöntä. Ehkä miettimättä sitä, mihin suuntaan voisi kehittää naapurussuhdettaan Bailey Prestonin kanssa – kunhan he pääsevät ensin vaaravyöhykkeeltä.

Dana Morton on kirjoittanut yli kymmenen vauhdikasta, seikkailujen täyttämää romanttista jännitysromaania ja voittanut Daphne du Maurier -palkinnon. Hän rakastaa kansainvälisistä juonitteluista kirjoittamista ja vaarallisten ansojen virittämistä raudankoville sankareilleen ja niille erityisille naisille, joihin sankarit lankeavat.. Hänen kirjojaan on julkaistu seitsemällä kielellä yhdessätoista maassa ympäri maailmaa. Kun Dana ei kirjoita tai lue, hän penkoo mielellään antiikkiliikkeitä ja nauttii puuhaillessaan suuressa puutarhassaan, jossa hä etsii "pahoja" pöpöjä mestarivakoilijan taidoin ja hävittää niitä kommandosotilaan kyvyin. Jokainen päivä hänen puutarhassaan on seikkailu.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 7 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 25 vrk 7 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.