Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vaatepaketti 5  sisältää mm. pinkki villapusero koko 44/46 Merkki Esmara, 100% puuvillaa, valkovihreä T paita, 44 , liput laput puuttuu, pitkä paita oliivinvihreä, My Style, , koko noin 44-46 rintatasku, liput laput poistettu, punainen villapusero reikäinen, (tarkoituksella tehty ) merkki Janina koko 44, materiaali 100%polyakryyli, musta leninki merkki fashion b.p.c. koko 48/50 , made in Ukraine, liput ja laput puuttuu...pitsipaita vaaleanpunainen merkki YESSICA , hihaton, kaunis, mutta liput ja laput poistettu. Sininen toppi, merkki Season, koko 44/46 materiaali 95% puuvilla, 5% elastan. Valmistuttaja Rossmann Saksa. Harmaa paita, jossa lasihelmiä, merkki Charles Vögele , koko arvio 44-46, mutta liput ja laput puuttuu...

KLE12MI001 Vaatepaketti numero 5. paino 1,7kg

Eräs naapuriperhe muutti Espanjaan takaisin, koska Saksa on kallis maa ja melko kylmä sää.....normaalille Välimeri- ihmiselle aivan rajatapaus...ja elegantti rouva myi paljon tavaraansa pois. Jostain syystä Saksa ei heitäkään miellyttänyt , samoin  jokuaika sitten palasi myös naapuristosta ex-kotimaahansa perhe Venäjältä, siellä on myös paljon alueita, joissa sää on liki koko ajan aurinkoa ja hellettä, ei ole pakko asua  Venäjän Sotshi tai Krim niemellä, missä on aina kuuma sää ....itseasiassa kylmässä pakkas Siperiassa asuu hyvin harva ihminen ja he saavat kylmän sään lisää palkan päälle. 

Ongelma käytetyissä vaatteissa on se, että Keski-Eurooppa nainen leikkaa pois materiaali ja pesulaput,koska ne kutittavat häntä. Hän ei myöskään suostu mainostamaan ilmaiseksi jotain vaatemerkkiä, vaan peittää ne nimet logot tai poistaa, samoin jonkun automerkin mainospelleksi hän ei suostu...ilmaiseksi mainostamaan???   " Älä hupsi , jos ei se liikeyritys pysy pystyssä, menköön nurin... " MINÄ mainostan ITSEÄNI ! Myös T paita, joka mainostaa ulkomaan yliopistoa, on jo aikansa elänyt juttu, nykyaikana ei kukaan matkusta opiskelemaan Atlantin taakse, vaan esim. halvempaan ja tehokkaampaan Hong Kong Yliopisto jne...Aasiassa on niitä ja opiskelukieli englanti, turvallinen ympäristö  ! 

Vaatepaketti on tyypillinen huuto, jossa kerätään tavaraa parin viikon ajan ja kaikki yhdessä isossa paketissa....paljon tavaraa yhdistellään...usein ostaja myy osan tavaroista eteenpäin, joskus ulkomaille . Kaikki ovat tietysti puhtaita ja siistejä, mutta silitys puuttuu.. 

C&A on Hollantilainen vaatekauppa, joka oli Saksassa jo ennen sotia, mutta heidän omistajat joutuivat poistumaan Saksasta... Alusvaatteissa he ovat hyvin edullinen ja moni käyttää heidän www sivuja. Naisten ja lasten alusvaatekauppa numero 1.....halpa !

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.1.2023 2:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.