Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hyvälaatuinen testeri VAG konsernin kalustolle, alkuperäinen VAS5054A, sisältää kaiken tarvittavan aina uusimmilla ohjelmilla ja laadukkailla diagnostiikkalaitteilla kaapeleineen.

Eli ODIS Service ja ODIS Engineering ovat aina vakiona setissä, saatavissa myös ETKA ja Elsa

Useampi setti valmiina, erilaisilla läppäri / tablet variaatioilla, kysy lisätiedot yv:llä.

Lisänä kun setit ovat huippuluokkaa raudan ja ohjelmistojen osalta niin jos tarvitset joskus apuja niin kauttani myös saatavissa GEKO/SVM palvelut etänä Audi, VW, Seat ja Skoda kalustolle:

Mikä on GeKo?

GeKo-toimintoa (salaus- ja komponenttisuoja) voidaan käyttää luomalla online-yhteys Offboard Diagnostic Information System -diagnoosiohjelmistoon, joka on käyttäjien käytettävissä ja käynnistyksenestokomponenttien määrittämiseen (esim. yhdistelmämittari, moottorin ohjainlaite), avaimet ja komponenttien suoja (esim. ilmastointilaite, navigointi ym.).

Mikä on SVM?

SVM (Software Version Management): on toinen Offboard Diagnostic Information System -diagnoosiohjelmisto online-yhteydellä käytettävä toiminto. Se mahdollistaa prosessiturvallisen ohjainlaitteiden ohjelmoinnin sekä niiden oikean sijoittamisen. Toimintoon sisältyy myös ohjainlaitteiden koodauksen tuki.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

800 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.12.2021 10:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.