Kuvaus

TEKIJÄ: Väinö Valorinta
TEOKSEN NIMI: Pieni maanpuolustaja
Kustantaja: Otava
Painos: 3
Painovusi: 1942
Sivumäärä: 116
Sidostyyppi: Kovat ylivetokannet
Muuta: Selkämys tohjona, mutta koska kyseessä on suuri harvinaisuus, niin myyn halvalla pois. Kuvia 73 kappaletta ja 13 liitettä.

Kunto: 1,5  (5 = uusi, 4 = erinomainen, 3 = hyvä, 2 = tyydyttävä, 1 = kehno)

G - OIKEA

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella postikululla.

Voittaja maksaa tilille ja posti tuo – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, postikulut tosin maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa postin virheellisestä hinnoittelusta, rikotuista tai kadonneista lähetyksistä tai muista postin tekemistä kämmeistä eli postia koskevat asiat hoidat postin kanssa.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen postiin viimeistään seuraavana päivänä. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 78 vrk 6 h 50 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 78 vrk 6 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.