Tuote on myyty käyttäjälle Kelivaara hintaan 3 €

Kuvaus

KUVAN MUKAINEN KANSIO TK-PIIRTÄJÄ ALEXANDER LINDEBERGIN PIIRTÄMIÄ SOTAKUVIA VARTEN. TÄMÄ KANSIO MYYDÄÄN ILMAN KUVIA, MONI ON KERÄNNYT NÄITÄ KUVIA IRTONAISINA, NYT OLISI MAHDOLLISUUS SAADA NIILLE MYÖS KANSIO. KANSIO ON KYLLÄ MIELESTÄNI MELKO KULUNUT JA PAIKOIN PAIKAILTU TEIPILLÄ, KATSO KUVAT. WSOY JULKAISI TÄMÄN KANSIOLLISEN A. LINDEBERGIN RINTAMAPIIRROKSIA (SALKULLISEN) 1943 JOHON KUULUI YHTEENSÄ 48 KUVAA. AVOIMISSA KOHTEISSANI LÖYTYY MYÖS ITSE KUVIA , JOILLA TÄTÄ VOI TÄYTTÄÄ.

AVOIMISSA KOHTEISSANI ON USEITA VAINOLAISTA VASTAAN KUVIA, AINAKIN TÄTÄ ILMOITUSTA VÄSÄTESSÄNI NIITÄ VIELÄ OLI REILUSTI YLI 30 KPL. SAMALLA 6€ POSTIMAKSULLA KUIN TÄMÄ KANSIO, TULEE MYÖS VAINOLAISTA VASTAAN SOTAKUVIA JOS SIIS PÄÄTÄT HUUTAA TÄMÄN JA KUVIA LISÄKSI. MUUTENKIN PYRIN LÄHETTÄMÄÄN KAIKKI YHDESSÄ LÄHETYKSESSÄ JA TOIMITUSKULUT VAIN KERTAALLEEN PAINAVIMMAN MUKAAN!

LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan eteenpäin kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Ei postiennakolla. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudttavissa. Toimitusaikojen pitkähkö haitari johtuu seuraavasta syystä: Myyjä lähettää tuotteet yleensä vain kerran tai kaksi viikossa ja vain ne lähetetään joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA, ASETAN SEN UUDELLEEN MYYNTIIN JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

VAIN TOIMITUS, EI NOUTOA. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.2.2019 19:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.