Kuvaus

Väkiparta & Feldman LIFE MANAGEMENT - HALLITSE ITSE ELÄMÄÄSI

Kustantajana on WSOY v. 2006 (1. painos), 165 sivua.

Kirja on kovakantinen ja erittäin hyväkuntoinen opaskirja (ei merkintöjä). STRESSI, TYÖSSÄ JAKSAMINEN, ONNELLISUUS

"Kiireisen ihmisen opas työssä jaksamiseen ja onnellisuuteen, kirjoittajina omista kokemuksistaan oppinut kansainvälinen konsultti ja kokenut lääkäri.

Työpaine ja stressi ovat kiireisen nykyihmisen arkipäivää. Niiden haittoja voi kuitenkin torjua muuttamalla elämäntapojaan ja työtottumuksiaan. Juhani Väkiparta on itse kokenut liike-elämän oravanpyörän stressaavimmasta päästä ympäri maailmaa. Siksi hän haluaa kirjallaan auttaa muita pääsemään tavoitteisiinsa työ- sekä yksityiselämässä älykkäämmin ja vähemmin uhrauksin.

Kirjassa on runsaasti hyviä vinkkejä, kuinka pyrkiä kohti tasapainoa ja työssä jaksamista. Mukana olevat lääkärin näkemykset ravistelevat käsityksiä ravintomme ja päivärytmimme terveellisyydestä.

Väkiparta on kolmikymppinen diplomi-insinööri ja IT- ja tietoliikennealan kansainvälinen yrittäjä, konsultti ja kouluttaja. Hän on matkustanut yli kaksi miljoonaa kilometriä yli 70 maassa. Tohtori Alexandre Feldman on brasilialainen lääkäri ja erikoistunut tutkimaan elämäntapojen vaikutusta terveyteen ja tuottavuuteen työelämässä. Hän on alan kansainvälisiä uranuurtajia."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 16 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 37 vrk 16 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.